Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • magyar ember 2
    #398
    "Na és egy V60t és annak i változatát hogy különbözteted meg...meg a V66 és i változatát...."
    Az i es nem i gyakorlatilag ugyanaz a telfon, mas szoftverrel, nem kulonallo tipus. Azert is nem v61 meg v67.

    "ez a 2 telefon tökéletesen jelzi hogy elbaszott piacpolitikája van a motorolának..."
    Akkor a nokia 1000 fele telefonja meg azt jelenti hogy nem tudjak mit is akarnak, azert adnak ki mindenfelet ossze-vissza? :)

    "Kijön az alap hüde fasza veszik páran azt szívnak vele mert rá 2 hónapra kijön a pecselt változat mint a most a T720-asodból is....."
    TEvecc. A t720i annyiban kulonbozik a mezeitol, hogy szoritottak helyet a memoriaban az mms uzeneteknek, cserebe mas alkalmazasoktol vettek el a tarhalyet (pl 500 nev helyett csak 100at tudsz a telfonban eltarolni). Igy aztan nem biztos hogy megeri az i-t valasztani, csak ha nagyon mms buzi az ember. En pl nem rohanok ratolteni az i-s szoftvert.

    "Igazad van...Ilyen kocka púderdobozt még nem csináltak..."
    Pont olyan kocka mint a nokiak. MEg az elrendezese is ugyanaz. Esetleg megprobalhatod osszecsukni mint a t720at, hatha visszaveszik gariban. :D

    "Bárki megkülömbözteti őket egymástól, ami lehetetlen lenne, ha egyformán néznének ki"
    Meg mindig nem erted. Nem azon van a hangsuly hogy az egyik piros, a masik kek, vagy az egyiken jobbrol van a tarcsazas gomb, a masikon meg balrol, hanem az alapveto forman, kinezeten. Az pedig ugyanaz, 1 batar gyufasdoboz, az elejen kijelzovel es gombokkal.

    "külsejére tettek egy egysoros kijelzőt"
    Jo lesz az 4 sorosnak is (vagy5?!), ez nem az ericsson t2x szeria. Persze a v sorozatra is elmondhato hogy ugyanugy felbehajthato mind (kiveve a v70), de a sok nokia-ericsson-motorola timeport telefonokhoz kepest ez azert kulonlegesseg.

    "a púderdoboz belsejébe pedig egy kicsi kijelzőt alulra pedig egy minden tipusnál ugyanolyan bill-t..Sajnos ez jobban igaz a Motorolára mint a Te verziód a nokiákra..."
    Most en is johetnek kotozkodni a ti dumatokkal, hogy teljesen masok a gombjai, hiszen a v60ban van fel-le gorgeto gomb, a v66ban 4iranyu kurzorgomb. :)

    "Vagy éppen ők adták a Mátrix filmbe a telefont mint a "Halj meg máshol"-ba a Sony Ericsson...úgylátszik csak te nem vágod hogy ez így volt..."
    En tudom, de nem ez volt a mondanivalom lenyege, ugy latszik azt meg te nem vagod.

    "-Igaz minek legyen strapabíró egy telefon...nehogy épp maradjon ha egyszer leejted s ne keljen venni egyből egy másik púderdobozt...mert azok télleg eltörnek..."
    Akkor meg legyen golyoallo, tuzallo, kozvetlen atomtalalatot is kibiro 50 meteres vasbeton pancelreteggel. Ugy az igazi "strapabíró". :)

    "szürkeárnyalatos kijelző miatt képes "emberi" fekete fehér képek megjelenítésére"
    Igazi technologiai elorelepes a szines kijelzok vilagaban...

    "Hát valaki nem úgy megy be telefon venni hogy :"te bázze tód má hozzám a legújabb Motorola púderdobozt azza had villancsak" hanem elolvassa fícsörjeit s utánna veszi meg..."
    Te hol voltal eddig? Mar vagy 1000szer leirtam hogy nem a telefonok tudasarol vitatkozunk, hanem csak a kinezeterol.