Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Cvd
    #383
    "a motorolanal legalabb nincs 2 ugyanolyan telefon." - Már csak az hiányozna, ha annál az évi 2-3 típusuk is ugyanúgy nézne ki.

    "Mint ahogy a mostani nokiak... Valoban. 1ik nokia ugyanolyan mint a masik, fantazia=0, 5let=0." - Komolyan nem látod az innovációt pl. a 6800-esnél? Az összes "ugyanúgy" kinéző NOKIA a 3310 és a 3330, ennyi. Ráadásul ezeket viszoik mint a cukrot, valszeg emiatt nem válloztatott a NOKIA a kinézetén. De ha szerinted minden nokia egyforma, akkor minden MOTOROLA is egyforma, azoknál sincs nagyobb különbség. Meg pl. minden autó egyforma, minden TV egyforma, folytassam? Sőt van egy 5510-esem is, igaz hogy szerintem is ocsmány, de ötlet volt benne.

    ""A 3 éves 7110-esemnek sokkal tervezettebb billentyűzete van.."
    Made in Albania." - Made in Finland.

    "Ilyen altalanositasokra gondolsz, ugye: "az első mobilok is így néztek ki." - Mert nem így néztek ki 8-10 éve a mobilok? Szögletes formák, egyszerű billentyűzet. Ha cáfolni akarsz, akkor cáfolj, mondj egy G1-es telefont, ami nem ilyen volt.

    "A 3 éves 7110-esemnek sokkal tervezettebb billentyűzete van.." - Ebben mi az általánosítás? Egy konkrét típust említettem. Ha megnézed, a MOTOROLA-nál se általánosítottam, kivéve a legutóbbi példámat, de ott szándékosan tettem, hátha észreveszed magad. Ezt szembeállítva a te szokott "Minden nokia..." fogalmazásoddal, nem hiszem hogy én általánosítanék.