Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Taranov
    #36
    Én megértem a panaszodat, nwem akarlak megsértenid, de nagy MIÉPes duma ez a tömegtermék meg minden!
    Most azt gondolod, hogy, ha valaki azt mondja, hogy MIÉP-es duma, akkor az egy MSZP-s f*sz, de nyugi, én is jobboldali vagyok :-D
    (na a reklámot is belefűztem a beszólásomba:-)
    Tehát komolyan:
    Természetesen egy mobiltelefon "nem éri meg az árát", ha az alapanyag és az összeszerelés költségét nézzük, de ha arra gondolsz, hogy elérheted vele a családodat, a főnöködet, az internetet, megnézheted a TV-műsort és még sok mást, akkor belegondolhatsz, hog valakinek megér ennyi pénzt.
    Nekem az első telefonom egy Nokia rádiótwelefon volt (nem mobil) Weste előfizetéssel.
    Nah, annyira rossz volt a térerő is, és minden, az árak is, hogy inkább előfizettem vezetékes telefonra. Pluszban, hogy a mobil drágább volt, nem lehetett vele internetezni, tv-műsort nézni, időjárásról tájékozódni, és még hordozni sem.
    A minőségével nem volt baj!
    Valószínűleg a technológiája fejletségével sem, hisz akkoriban ilyenek voltak.
    Westellel volt a probléma, de nem hibáztattam, hadd szenvedjen.
    Ezután 1-2 évvel (nemtom pontosan), talán 1996-ban vettem egy Nokia 2110-es készüléket a Westelnél.
    Ezzel a telefonnal nagyon meg voltam elégedve, nagyon jó volt a minősége is, a szolgáltatások köre is, azonban eladtam, mivel drágának találtam, és hordozni nem szívesen hordoztam, farmerzsebbe nem fért be :-D
    2000-ben vettem egy Nokia 5110-es készüléket Pannon GSM előfizetéssel, ezzel nagyon nagyon megvoltam elégedve, és valószínűleg te is meg lettél volna légedve a te mobiljaiddal, ha nem lennél elégedetlen természetű.
    Fel kell fognod, hogy azzal kell megelégedve lenned, ami van, amit gyártanak, nem pedig mindent leszólni!
    Ha olyan okos vagy, és szerinted egy 6210-es nem jó, akkor gyártsál jobbat!
    Gondolj bele, hogy nem neked gyártják a telefont, hanem az emberiségnek, és az emberiség nagy része megvan vele elégedve, mert nem mindenbe a rosszat nézik!
    Na visszatérve az eredeti témához:
    A Nokia 5110-esemmel minden jó volt, nagyszerű volt, de az akkumulátora mozgott, és gyakran kikapcsolt, nem volt könnyű visszakapcsolni!
    Tudod hogy oldottam meg a helyzetet?
    Nem rögtön belelovalltam magam a dühbe, mint te, és rohantam a szerelőhöz, hanem lementem az ABC-be, és a legolcsóbb celluxot megvettem, és megragasztottam a mobilom akkuját.
    Ekkor már két éves volt a telcsim, és tudtam, hogy ez azt jelenti, hogy vegyek újat, de nem vettem újat, hanem megragasztottam.
    Hát nem okosabb megragasztani, mint panaszkodni?
    ?????????????????????????????????????????????????
    Na tehát most van egy Nokia 3330-asom, egy 6310-esem, és egy 5210-esem, mindegyik más hálózatnál, de igazándiból csak a Pannonosat használom, csak azzal vagyok teljesen megelégedve, de nem rohanok a fórumra bepanaszolni a másik két szolgáltatót, hanem beletörődöm, hogy ennyi pénzért ezt nyújtják!

    Most el kel mennem, de azt tanácsolom neked, barátom, hogy ne panaszkodj!
    Nézd boldogan a világot!
    Inkább dőlj be a reklámoknak, mert az legalább megmutatja neked, hogy mit kell nézni egy telefonban!