Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • magyar ember 2
    #348
    "Szerintem pont a 7650 és a 9210 a két legcsúnyább Nokia telefon, szóval alaposan melléfogtál."
    Kizarolag szerinted. Miert is fogtam melle? Mert nem egyezik az izlesunk? Ez tenyleg komoly erv...

    "Egy kaptafára készülő telefonokról szerintem nem beszélhetünk, maximum annyira, hogy ha valami jó, kár elrontani. A labda is kerek, mert az a legjobban használható alakja, minek tennének rá sarkokat?"
    A labdaval ellentetben a Nokia telefonok kinezete tavolrol sem tokeletes. Ugyanolyan 1szeru es igenytelen mint az ericcson vagy a motorola timeport.

    "Ha neked a letisztult, ergonómikus és elegáns design nem tetszik, akkor tényleg váltanod kellett."
    Nemnem, nekem a T720 igenis teccik.

    "A V sorozatú Motorolák meg ugyanolyan ultragagyi tudásúak, mint a T720, csak a V sorozatban még van némi forma is, nem csak egy kettéhajtható tégla. Ez az én meglátásom. A tudásához szerintem elég ha az infra hiányát vagy a MAXIMUM 10 SMS tárolási képességet mondom."
    Ugy latom te is csak papiron lattal V sorozatot. Infra tenyleg nincs rajta, de mivel mindegyik gyartonak mas a szabvanya, gyakorlatilag a hajadra kenheted. A 10 SMS is egy ertelmetlen korlat, ennek logikajat en se ertem, mert memoria az van boven. Az "ultragagyi tudasrol" eleg annyit, hogy a V66-ban mar reg 4+1 GPRS volt, mikor a nokiakban meg csak 3+1.

    "A Nokia, mint olcsó telefon... Ne viccelj már! Aki olcsó telefont akar az vesz valami olcsó Motorolát vagy Siemenst, de nem Nokiát!"
    Marpedig a legtobbet a nokia 3xxx sorozatot akciozzak be, 40 ropiert T720 nem minden szokoevben van, ellenben a nokiak 20asert ropkodnek.