Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Pheel
    #266
    "Mivel nem a te telefonodrol volt szo, hanem a Nokiakrol altalaban (amiben akarmilyen hihetetlen, de az osszes Nokia telefon beletartozik, nemcsak a mostanaban gyartottak), ezert amit irtam az (a legujabb Nokia tipusoik kivetelevel) helytallo, igy nem ertem mit problemazol rajta."
    Hogy autós példánál maradjunk (úgy láttam azt érted), akkor az Open mondjuk 80 éves autógyár, de csak az utóbbi 20 évben gyárt Vectra nevű modelt. Ha az összes Opel gyártású autó beletartozik, akkor elmondhatjuk, hogy az Opel általánosságban nem gyárt Vectra nevű modelt. Teljesen logikus. Sőt! Ha az elmúlt ezer évet nézzük, akkor az Open nem gyárt autót! Tiszta érvelés. Biztosan erre volt kíváncsi a kérdező fél.

    "Mint mar az elobb is leirtam, az ADATKABELT kell megvenni, nem a drivert. Azt a kabelhez ingyen kapod, a telefonokhoz viszont ALTALABAN nem csomagoljak hozza (de ettol meg ingyenes)."
    Csakhogy én sosem a driverről beszéltem vagy ha igen, akkor direkt kitértem rá, hogy arról van szó. A Noki PC/Data Suite-ról beszéltem, ami régen nem volt ingyenes, viszont mostmár elég régen az.

    "te pedig kategorikusan cafoltal 1 kivetel alapjan"
    Ha figyeltél volna, láttad volna, hogy azonnal 3 példát hoztam és közel sem egy időpontból. Viszont neked tényleg csak 1 példád volt. Hmm.