Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • BBking
    Ha már a telefonról van szó, nekem nem azért van hogy játszak vele,a másik meg nem azért cserélek le egy telefont mert elavult.Ezeket az agyon tunongolt játékkütyüket azért csinálták, hogy a fogysztónak méginkább nagyobb legyen a telefonszámlája, hisz tudnillik a bevételforrás nem a tel. eladásokból,hanem a havi tel.számlákból adódik min 80%-a.Sok "balfasz" meg csak MMS-ezzen 250 ft-ért ha nem többért.Ha za ember a combot szereti,akkor már inkább vegyek egy laptopot,vagy egy palmot - amivel lehet telefonálni és fényképezni is + egyébmás dolgokat.A memoriát meg tényleg egyszerűen lehet bőviteni.Legalább annyi előnye van, h amilyen fos minőséget tudnak, kb. 3x annyi kép ráfér mint min. használnék egy fényk.gépen.A másik még hogy iszonyuan meríti az aksit, úgy hogy ha esetleg valaki rákattana, annak nem árt vinni magával 4-5 aksit is.
    Annak szerintem meg nincs értelme,ha készítek egy fényképet, jót röhögök és letörlöm.Én szeretem megőrizni a fotókat,jót röhögni, majd egy évvel később megin elővenni....Ja az fontos hogy valamit lássak is rajta, ne csak homályt.
    De semmi baj,aki megvesz a samsungnak a kamerás változatát,az örülhet mert legalább úgy érezheti, hogy belépett a redszerbe, és ő NEO.