10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#1133 Pár kiegészítés:
3210-nél nem kell levenni az aksit, csak a hátlapot.
3410-nél és 3510-nél ki kell venni még a SIM-et is, nem csak az aksit. És az bizony szervízkábel, nem adatkábel. Hogy mi a különbség, ugye nem kell magyaráznom... -
#1132 de van. lehet kapni, egy online áruházban láttam. de csak úgy lehet használni, ha kiveszed az aksit, alatta van az érintkező. perzse ez után vissza kell tenni az aksit, de a hátlapot nem lehet. elég sux. ugyanez a 3210/3310/3330/3410-el is. -
#1131 mondjuk nokia szubjektíve suxx, de azért köszi -
#1130 akkor +1
lehet drágább is, de cc 80 gramm -
#1129 Jah! Nincs hozzá kábel... -
#1128 ahhoz nincs adatkábel :(( -
#1127 nem tudjátok véletlenül mennyi egy Nokia 3510-es adatkábel ?
és hogy a 3510 és a 3510i hez ugyan az kell ?
3510i van... -
Anee #1126 én kiesebb képeket szoktam küldeni....
meg ugyebár ugyanannyi mint a sms
Taranov:
1: kurvamind1, nokia átveréssel képes reklámozni valamit....
2: De bazdmeg ha egyszer nem arra találták ki hogy gépen nézd hanem egy 101*81/120*160 vagy nagyobb kijelzőn akkor mi a f@sznak nagyobb kijelző....vegyé fényképezőt bazze arra de senki se úgy prezentálta propagálta a telefon fényképezőjét mint ami helyettesít egy koplett digitális fényképezőt....Zakkant a hozzáállásod
Amúgy fejlődés a te féle emberek kedvéért:
"P810-ből természetesen az integrált digitális fényképezőgép sem hiányozhat, mely esetében immár nem kevesebb mint 1,3 megapixeles felbontással rendelkezik. Összehasonlításképp, a P800-zal legfeljebb 640x480 pixeles, a P810-zel viszont akár már 1280x1024 pixeles felbontású fényképek is készíthetők.
"
3: Még mindig azt mondom hogy le vagy maradva....de kurvára
4:legyen...nem láttam még S55-ös északai képet viszont 7650-nes sötétet igen
5:nekem van ilyen telefonom vagy neked?
Te vakon kamuzod és hinted a hülyeségedet -
#1125 EMS marhaság? Gondolkodj már ember! Mikor egy névjegyet küldesz vagy egy régimódi grafikát a másiknak, akkor az EMS!
Tök jó, hogy itt senki soha nem küld névjegyet, mert baromság... -
BBking #1124 Én is ezt ajánlom,de ha van több pénzed akkor a Nokia 6310i -
#1123 használ6od -
#1122 nokia 3510i ,de a felvett hangot, nem biztos h haszmál6od -
#1121 mondjuk a vaku is csak 1-2 méterre elég -
#1120 Ajánljatok olyan telefont, ami olcsó, jó nagy memóriája van, tud java-t, normális telefonkönyve van, felvett hang használható csengőhangként
amit nem tud a telefon, azt max letőltöm java-s alkalmazásként
igazából normális dolgokra kell, nem érdekl se a játék, se a fényképezés -
#1119 Hát mire is használnák mikor az EMS használhatatlan baromság az MMS meg olyan baromság amit nem tudsz elküldeni másnak telefonra, mert alig van olyan az embereknek, és számítógépre rakva nem lesz szép, fotónyomtatóval kinyomtatva nem lesz szép.
Ez csak menőzésre jó, ez a véleményem. -
#1118 hülyeségeket beszélsz össze istenem!
1., a magyarázatod baromság
2., Magyarul te is jól tudod, hogy nem tudom szépen nézni gépre, csak valamivel védened kell, mert ugyebár azt nem írhatod, hogy "ebben igazad volt"
3., Nem igaz.
4., Baromság ez is, az éjszakai mód nem helyettesíti a vakut, hát a vaku csinál fényt. remélem ezt 21. századi emberként megérted. Éjszakai mód a fényképezőgépeken is van, de attól még vaku is kell. És az sem véletlen, hogy a Siemens S55 kamerájában van vaku.
5., A te magyarázatod, a valóságban nem igaz.
Te komolyan meg akarsz győzni akárkit is arról, hogy a fényképezőgép kamerája milyen jó?
Vagy magadat akarod meggyőzni?
Vagy csak ellenkezel? Mert ezt a kötözködést nem értem. -
Anee #1117 azért az emberek java része nem hogy az MMS-t de még az EMS-t se használják -
BBking #1116 Ha már a telefonról van szó, nekem nem azért van hogy játszak vele,a másik meg nem azért cserélek le egy telefont mert elavult.Ezeket az agyon tunongolt játékkütyüket azért csinálták, hogy a fogysztónak méginkább nagyobb legyen a telefonszámlája, hisz tudnillik a bevételforrás nem a tel. eladásokból,hanem a havi tel.számlákból adódik min 80%-a.Sok "balfasz" meg csak MMS-ezzen 250 ft-ért ha nem többért.Ha za ember a combot szereti,akkor már inkább vegyek egy laptopot,vagy egy palmot - amivel lehet telefonálni és fényképezni is + egyébmás dolgokat.A memoriát meg tényleg egyszerűen lehet bőviteni.Legalább annyi előnye van, h amilyen fos minőséget tudnak, kb. 3x annyi kép ráfér mint min. használnék egy fényk.gépen.A másik még hogy iszonyuan meríti az aksit, úgy hogy ha esetleg valaki rákattana, annak nem árt vinni magával 4-5 aksit is.
Annak szerintem meg nincs értelme,ha készítek egy fényképet, jót röhögök és letörlöm.Én szeretem megőrizni a fotókat,jót röhögni, majd egy évvel később megin elővenni....Ja az fontos hogy valamit lássak is rajta, ne csak homályt.
De semmi baj,aki megvesz a samsungnak a kamerás változatát,az örülhet mert legalább úgy érezheti, hogy belépett a redszerbe, és ő NEO. -
Anee #1115 " basszátok meg ti keveritek a digitális fényképezőgép használatát a digitális fényképezőgéppel"
Bocsi a telefon digitális kameráját a sima digitális kamerával -
Anee #1114 Jó ne nekem mond, én nem használom fényképezésre a telefonomat ha használnám se lennék megelégedve vele...
1: Nokia reklám, nokia politika....
2:Nem tudom mit hiszel....aki fényképez az általánosságban MMS-re használná s csak kijelzőn nézi...arra a 640x480 bőven elég, felesleges itt tépni a szádat
3:Mr információ vagy......ugyanúgy bővíthető a memóriája mint a digitális telefonoknak, akár 256mb-ra vagy fölébb is...arra fér azért elég sok
4: Az szív...én is tudom MCA-25 elég fényérzékeny...a többin amúgy van olyan hogy éjszakai mód stb, szóval megkerülték a dolgot vaku nélkül
5:Most megint jön az mire használod a telefont....tényleg nem tudsz rajta szuper képeket nézni, de jópár kép gyönyörű rajta...
amúgy ment el egy természetképet 256 szinesben na azt látnád telefonon is...
Ismét csak meg kell említeni a memóriakártyát...a digitális zoom pedig a MCA-25ösben korrekt, egy rosz szót nem lehet róla mondani
BBking: Mér az jobb hogy veszek évente egy szaros Siemes Cxx-et és akkor is épppen hogy csak nem elavult...így veszek egy telefont 3 évre vagy négyre....
De basszátok meg ti keveritek a digitális fényképezőgép használatát a digitális fényképezőgéppel....az csak azért van hogy MMS-sezz a digitális fényképezőgép meg az utókorra gondol...
Árba szerintem most egyértelműen a T68 éri meg...bruttó 40 függetlenbe újonnan i szoftverrel...csak a java-ban szenved hiány de ára 2/3-da sincs...függetlenbe..s többet tud
-
#1113 korrekt -
BBking #1112 Szánalmas aki több mint 30e ft-ot kivág egy telefonra.Az egy igazi láma!!!Csak hogy villogjon vele.1-el lejjebb az igazság.Paraszt butítás.amit most esetleg megéri egy magasabb árkategóriás telefon előfizetéssel egy nokia 6310i.Sok buzi széthajthatos tel a legpraktikátlanabb. Volt a kezemben 4 fajta fényképes telefon,fos az összes.Ennyi pénzért már digitális fényképezőgépet lehet venni.Vicccc -
#1111 Gondolj már bele, úgy véded a játéktelefonokat, mint ha az anyád becsületét védenéd, komolyan.
Válaszolok most.
Színes: A laptopomnak és a fényképezőmnek sokkal nagyobb a láthatási szöge, mint a Sharp GX10-esnek.
Fényképező:
1., Nevetséges, a 640×480 szánalmas, nem lehet vele normális fényképeket csinálni, a hülye Nokia reklámban az van, hogy elküldi a csaj E-mail címre a 640×480-as képet, és a gépe szépen megjeleníti, de mi ugye tudjuk, hogy egy 640×480-as kép nagyon pixeles lesz, csúnya.
2., Lol, az 5 megapixeles még szebb képet csinál. A 7650 (ami ugye egy elég híres fényképezős telefon) még 1 megapixel sincs, ami ugye azt eredményezi, hogy nem lesz olyan szép a képünk, mondhatni minden fényképező képénél rosszabb lesz.
3., És mennyit tud a 3650? Szerintem nagyon keveset, gondolom csak pár másodpercet. És még sosem hallottam, hogy a 7650 külön szoftverrel tudna mozgóképet rögzíteni.
4., És a többi fényképezős telefon??
5., A 256 színű kijelzőn nem lesz olyan szép pl. egy természetről készített kép.
És a legnagyobb baromság a telefonban, hogy jó kevés képet lehet benne tárolni, és szar a zoom.
A telefon mellékesen nem azért van, hogy szar órákat tölts el vele, hanem hogy telefonálj, és minden olyan dologra használd amire szükséged van, illetve ami segít téged.
-
Anee #1110 Hát kurvára nem így működik...
Szines:Pheelnek igaza van a láthatási szög tényleg vacak, ezt be kell látni de az összes TFT ilyen..
Fényképező: azért más az otthoni használat és az MMS...ok meg lehet csinálni hogy felveszed külön fényképezővel átkúrod gépre s onnan átküldöd pl infrán telefonre...
De ez ha egy kamera 10 ropi s 640*480ba fényképez , elképzelehető hogy megéri...
2- hol érdekel....van 5 megapixeles is...és? amúgy most fognak jönni 1.3 MP-es fényképezők mobilba...
Amúgy a canonodnak az ára is megvan....
3-Tényleg? A telefon is....P800, 3650,7650 is tud...igaz utóbbi csak külön szoftverrel...
4- Siemens S55höz van....de Sony Ericssonhoz is lehet majd venni kiegészítőnek beépített kamerás mobilokhoz
5-elképzelhető...legalább a T300 a 256szint szépen tudja....elmosódás nélkül..amúgy T720/i/ is elmosódott, de Samsungok és a GD87 penge képet produkálnak
Ezzel nem mondasz újat....de senki sem azért veszi..egy 640x480-s kamera nem több 10 ropinál s nem kell telefon hozzá....
Hát a szines kijelző nem csak poénnak jó.....lassan a fejlődéssel annyi mindent lehet csinálni egy telefonon /Pl P800/ hogy ahoz kell a szines kijelző mint a számítőgéphez...
Szines kijelzőt megunni?????ez badarság....annyi lehetőség van benne hogy mindig fel tudja dobni a szar órákat s a témákkal folyamatosan pofozhatod ha unod egy idő után...lehetetlen megunni...
S ha hosszú ideig használsz szines kijelzőt hidd el nem cseréled majd vissza egy szürkeárnyalatosra....
-
#1109 Én ezt nem tudom, mert még sosem volt színes kijelzős telefonom, csak boltban, illetve ismerősnél láttam, és még csak Sharp GX10-est fogtam a kezemben, de a fényképezős telefont abszolút butaságnak tartom, ugyanis egy digitális fényképező sokkal nagyobb felbontást tud produkálni, és több pixeles.
Csak a saját fényképezőgépemet tudom összehasonlítani a Nokia 7650-nel és a Sharp GX10-zel.
1., Hát a fényképező 2048×1536-os felbontást tud, és a Nokia 7650 pedig csak 640×480-ast.
2., A Canon A300-as fényképező 3.4 Mpixeles
3., A fényképező tud mozgóképet is felvenni
4., a mobiloknak nincs vakujuk
5., a Sharp GX 10 nagyon elmosódott képet produkál
Ezekután fényképezős telefont venni fényképezés céljából butaság, a sima színes kijelző meg maximum poénnak jó szerény véleményem szerint. -
#1108 Szerintem az összes színes kijelző képe rossz. Egyszerűen túl kicsi a láthatósági szög :( -
#1107 Én is az elsők között vettem, de mint mondtam, nekem semmi baja... -
#1106 aha, valszeg így van... -
#1105 Gondolom azért, mert amíg nem használtál színes kijelzős mobil, még érdekel a dolog, meg jónak tartod.
Aztán ha már egyszer olyan mobilod lesz, AMI szines, megunod lassan. -
#1104 hát igen, gondolkozom a 6310i-n is, de olyan yo lenne a színes kijelző... hogy miért? na ez jó kérdés. -
#1103 lol, nekem is 6310 van, természetesen van rajta Bluetooth, és nem kell körberagasztani, pedig elég rosszul bánok vele, teljesen karcos már szegénykém, és gyakran ejtem le, de egy millimétert sem mozog az akkuja.
És ne haragudj, de azt nem hiszem, hogy az egész, illetve majdnem az egész mobilt körbe kellett volna ragasztania.
Én azért ajánlottam neked a 6310i-t, mert azért olcsóbb 60 ezernél, és van rajta minden ami kell, Java, Bluetooth, infra, és látod, hogy az ilyen gyerekes színes kijelzősökbe, mint a 6610, nem tesznek Bluetooth-ot, hisz az nem gyerekjáték, a színes kijelző meg (azért valljuk be) csak játék, poén. -
#1102 nekem kéne a bluetooth és szines kijelző, ezért nem akarok 6310i-t. viszont bluetooth nincs sajnos a 6610-ben. egyébként egy barátomnak 6310-e van (asszem nem i-s) és neki körbe kellett ragasztania az egész mobilt celluxxal, mert csak úgy működött normálisan. -
#1101 legyen 6310i, az a tuti ;-)) -
#1100 Illetve az 5110-nek sem kiesett, hanem csak elmozdult. -
#1099 6610-est vegyél szvsz.
Az mégiscsak a 6-os sorozatból van.
Egyébként nekem az 5110-zel volt ez, ami neked a 3410-zel, a megoldás az volt, hogy az akkumulátorát leragasztom cellux-szal, de tudom, hogy a 3410-nek nem tud kiesni az akkuja. -
#1098 a 60-70 ezer előfizetéses ár -
#1097 Milyen mobilt ajánlotok?
Max bruttó 60-70 ezer lehet, lehetőleg színes, bluetooth-al és java-val. Ja és lehetőleg Nokia. Csak a 3650-es ilyen? -
#1096 Nekem is 3410-em van, de megmondom őszintén hogy eleinte sok problémám volt vele. A legelsők között vettem ilyet Magyarországon (1 éve megvan), ahogy megjelent rá 2-3 napra már megvolt nekem. De 3-szor is szervízbe kellett vinnem ugyanazzal a hibával, harmadszorra kicserélték egy újra, de az sem volt az igazi. Bár egy idő után mintha eltűnt volna a hiba. Egyébként a baj az volt, hogy még akár kissebb rázkódásra is bármikor kikapcsolódhatott. Ez gáz volt, főleg ha néhány órán keresztűl próbáltak elérni, mire észrevettem, hogy ki van kapcsolódva a mobilom. De ez előtt 3310-esem volt és soha semmi problémám nem volt vele. Most azon gondolkozok, hogy 3650-est, vagy 6610-est vegyek e. -
#1095 Igen, az nagyon bonyolult. -
#1094 Bonyolítva? Mi? Az, hogy klikkelek egyet és kész?