Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
Anee #1114 Jó ne nekem mond, én nem használom fényképezésre a telefonomat ha használnám se lennék megelégedve vele...
1: Nokia reklám, nokia politika....
2:Nem tudom mit hiszel....aki fényképez az általánosságban MMS-re használná s csak kijelzőn nézi...arra a 640x480 bőven elég, felesleges itt tépni a szádat
3:Mr információ vagy......ugyanúgy bővíthető a memóriája mint a digitális telefonoknak, akár 256mb-ra vagy fölébb is...arra fér azért elég sok
4: Az szív...én is tudom MCA-25 elég fényérzékeny...a többin amúgy van olyan hogy éjszakai mód stb, szóval megkerülték a dolgot vaku nélkül
5:Most megint jön az mire használod a telefont....tényleg nem tudsz rajta szuper képeket nézni, de jópár kép gyönyörű rajta...
amúgy ment el egy természetképet 256 szinesben na azt látnád telefonon is...
Ismét csak meg kell említeni a memóriakártyát...a digitális zoom pedig a MCA-25ösben korrekt, egy rosz szót nem lehet róla mondani
BBking: Mér az jobb hogy veszek évente egy szaros Siemes Cxx-et és akkor is épppen hogy csak nem elavult...így veszek egy telefont 3 évre vagy négyre....
De basszátok meg ti keveritek a digitális fényképezőgép használatát a digitális fényképezőgéppel....az csak azért van hogy MMS-sezz a digitális fényképezőgép meg az utókorra gondol...
Árba szerintem most egyértelműen a T68 éri meg...bruttó 40 függetlenbe újonnan i szoftverrel...csak a java-ban szenved hiány de ára 2/3-da sincs...függetlenbe..s többet tud