Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Shiwo
    #10717
    de hogy ne csak általánosságba beszéljek, az LG nem a Sony példáját követi, hogy fél évente kiadja ugyan azt a telefont, hangyaf@sznyit gyorsabb procival..

    a kijelző mérete, felbontása elvileg marad ugyan akkora, de a G4-nek állítólag jobb a színhűsége, kontrasztja, fényereje és ezek mellett még kevesebbet is fogyaszt valamennyivel.. (bár mivel az egyik legtöbbet a kijelző zabálja, így aktív használat mellett ez jelenthet vagy fél óra pluszt..)

    a proci erősebb lesz, mint a G3-ban, de nem a legerősebb.. inkább egy kevésbé melegedő és energiafogyasztású mellett döntöttek.. tehát processzorteszteken el fog maradni pár konkurens termék tesztpontjától, de ez nem feltétlen hátrány, hisz elég erős lesz így is.. kb mintha a te sportkocsid végsebessége csak 250 lenne, és nem 280, miközben igen ritka az, mikor 200 felett száguldasz..

    memória 3 Gb, a G3-ból is van olyan némi felárral, de a konkurens telefonokban is ritkán akad ennél több..
    32 Gb tárhely, ugyanígy G3-ban is előfordul.. konkurencia rendelkezik 64 és 128 Gb-os készülékkel is (bár tippre ebből is lesz majd 64 Gb-os) , de azokba nem nagyon van memóriakártya bővítési lehetőség, itt meg megmaradt..

    kamera téren lényegi fejlődés várható.. a puding próbája az evés, majd meglátjuk, hogy mire képes, de ha igaz lesz a papírforma, akkor a G4 képeinek minősége a legszebbek között lesz, főleg rossz fényviszonyok között.. és még az előlapi kamerája is felér más telefonok hátlapi kamerájával... ez mondjuk főleg szelfi-őrülteknek lehet hasznos..

    aksi kapacitása maradt ugyan annyi, mint a G3 esetében, nem a legjobb, de nem is a legrosszabb, igazából aktív használat mellett mindegyiket naponta kell tölteni..

    dizájn hasonló, bár a bőr hátlap kölcsönöz neki egy kimért, elegáns hatást.. nem olyan lesz a hatása, mint az S6 Edge-nek, hogy "aztaqrvadekúúúúlcsoroganyál", hanem egy elismerő "hmm.. ez igen" reakciót válthat ki az emberekből

    árban meg mint mondottam valószínűleg nem kicsi különbség lesz a G3 és a G4 között.. hogy kinek mennyit ér meg a bőr hátlap, az erősebb proci és a brutál kamera, az meg emberfüggő.. én mondjuk Galaxy S3-ről akarok váltani, és a G3-mat nem tartom annyival jobbnak, hogy arra váltsak.. olyan 70 - 80% esélyt adok arra, hogy G4-et fogok venni, de ez attól is függ, hogy milyen tapasztalatok lesznek róla ill mennyi is lesz a végleges ára.. én egy 150 - 180k -t még elfogadhatónak találnék, de ha tartósan 200k felett marad, akkor elgondolkodtató az S6 Edge...