Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Jakuza1
    #10665
    Nem mellesleg, az OTG miatt nem kell szetszerelgetni se a keszuleket az adatok hordozgatasahoz. Egy pendrive es mar lehet is masolni ra, amit barmelyik PCn fel lehet dolgozni es ugy nem is minden PC-ben van sd kartyaolvaso.


    Cat:Tudom hogy a 10k kulonbseg, soknak tunik, ellenben a funkcioi miatt eletkepesebb a konstrukcio meg ha edesanyadnak is veszed.
    Viszont meg kesobb jol johet. Peldaul nem kell venned sd kartyat bele, mert eleve nagyobb a memoriaja es mivel pendriveje otthon a sufniban is mar mindenkinek van, akar azon is lehet barmit tarolni, teszem aztha utaztok valahova, terkepeket tarolhatsz azon gpshez.
    Persze mas usb-s ezkozt is racsatlakoztathasz, bar ketlem, hogy anyukad usb-s billenyztuzetet,egeret vagy akar joypadot szeretne ra.

    De ha sporolni akarsz, akkor az ACE-t is igazan megveheted, mert akkor nem a felbontason fog mulni, mert az is nehol tobbet tud, mint a G630, mint peldaul a 4g halozat,8GB,FM radio, igaz sok helyen meg nem. Vagy vehetsz olcsobb telefont is,ha egyszeruseg a lenyeg, mert anyukadnak lesz es neki nem kellenek a plusz funkciok, de akkor a 720p is felesleges.
    Ott van peldaul a kozepkategoria alja, most akciozzak sok helyen a Sony E4-et 31 korul. Igaz qHD es csak MTK chippes, de olcso es eleg egy olyan felhasznalonak, aki csak telefonalgat.
    Bar en a helyedben nem sporolnek.