Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Jakuza1
    Szerintem meg se kozelitti a Huawei a Redmit, szoftver supportban pedig plane nem.
    Eleve azert a hardveruk se ugyanaz, proci 1.2GHz vs 1.6GHz, belso mem 4Gb vs 8Gb,GPU kicsit jobb a S1-ben.
    Felbontas elessegeben is jobb az S1, 299ppi vs 312, raadasul corning gorilla glass 2 az uveg.
    Igaz mereteben kicsit alulmarad 0.3 collal. FM radio van benne 630ban nincs. Kameraban is jobb a S1, tobb funkciot tud. ES OTG-is a huaweivel ellentetben. Ja es hattervilagitasa is van a gomboknak igaz nem a legerosebb, de ebben legalabb van nem ugy mint a masikban.
    A MIUi nem tudom mennyire lehet elony, de van aki emiatt is szereti ezeket a telefonokat.

Igaz a Redmi 2 is kint van mar,de csak az 1GBs valtozatban, most kell a 2GB-snek is megjelennie valamikor, de ez lenyegesen dragabb jelenleg meg, mint 50k. Viszont a vasarloi visszajelzesek alapjan javitottak benne az S1-hez kepest. ZTE V5 Redbull az Chinese es kintrol lehet hozatni, de arulnak prohardveren egyesek olyan 44 korul. Arra kell csak odafigyelni, hogy a 2GB-s verziot vedd meg. Az 1GB-s olyan 38k korul van. Honorhoz nehez hozzajutni, mert mint irtam, mar nem mai gyerek, viszont egy ami negativum lehet ezen kivul, hogy nem tudja az OTG-t, ugyanugy mint a G630 sem.