Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Blum
    Hali!

Bar nem igazan telefon kerdes,inkabb tablet de hatha tudtok erre is erdemben valamit mondani.

Anyumnak kene valami tablet dolgozni es a T-Mobilnal van most akcioban Sony Xperia Z tablet. [Meg kapcsolat kartyank is van,azzal is kapunk valamennyi kedvezmenyt asszem] Nagyon tetszik neki,viszont latom,hogy ezen Android rendszer van. Egyszeru irodai munka menne rajta,illetve netezes de ez annyiban ki is merulne hogy a ceg honlapjat es az e-maileket kene neznie.

A specifikaciokat elnezve van rajta gyarilag valami OfficeSuite,viszont annyira nem vagyok otthon a temaban,hogy az hihetetlen.

Kerdes: Ez a gyari program ami rajtavan a gepen,mennyire boldogul az Excel,PowerPoint es Word fajlokkal? Illetve ha az nem birja,akkor van olyan alkalmazas Androidra ami ezt gond nelkul megoldja?

Mobilarenan olvastam rola,hardveresen bizonyara boven elegendo lenne a feladatra. [En eloszor egy egyszeru,hasznalt laptopot akartam venni neki de aztan hasznalt egy ilyen tabletet egy kicsit es neki az kell.]