Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
sanya200 #10009 sziasztok,szeretném kérdezni hogy szerintetek melyik telefon lenne jobb?
Xperia Z vagy Z Ultra?Xpreia Z-m már volt egy ideig tetszett nagyon klafa kis teló de nem tudom megéri-e a Z Ultra a plusz 40k-t kb.Ugye nagyobb kijelző plusz triliumos szebb színek..stb de nem tudom mennyivel szebb sajnos nincs lehetőségem élőben letesztelni mert sosincs kiállítva az ultra és sztem nem is lesz.Ugyan megjelent a z1 de az nagyon drága meg ahogy olvastam a kijelzője nem hozza a várt szintet.Az Ultraban egyedül a kamera zavar hogy csak 8mp, nem is értem amúgy drágább/jobb/nagyobb mint a z és beletesznek egy rosszabb kamerát,nem sok értekmét látom,legalább akkor rakták volna bele ugyanazt.Még tabletten is gondolkodtam.De nehéz dönteni telóm most nincs,meg tablett se de ahogy látom a z ultra meg a tablet kb egy árba van,sőt a tablet olcsóbb is egy kicsivel.Az pedig 10"-os.Szóval nem tudom úgy akartam hogy egyszerre az ultra jó lenne tablettnek is mert majdnem 7" de ha a tablet részét nézem olcsóbban kapok nagyobbat,de ha a telefon részét akkor meg fordítva.Szóval röviden nem tudom eldönteni hogy xperia z, vagy ultra, vagy esetleg egyenlőre egy z és majd vmikor egy z tablet.Fontos hogy pl vízálló legyen ezért is gondoltam tablettnél is a sony tablettjére.Meg abba most nem tudom milyen kijelző van a sima z-é vagy trilliumos?