Múltkori probléma megoldott.
Most viszont új problémám adodott és ez ügyben szeretném kérni a véleményeteket, segítségeteket.
Szóval kb novemberbe telepítettem fel Vista Home Premiumot a gépemre (5200+ 4gb 800mhz ati 4670 + 3vinyó) és egyészen kb áprilisig tökéletesen ,gyorsan stabilan müködött a rendszer míg az említett időpontig elkezdett fagyogatni a gép. De úgy hogy beakad a hang nem mozdul semmi,néha utána újra is indul. Aztán jött a teljes összeomlás. Gondoltam bekaptam valami vírust és ezért format c: és újra raktam a vistat. Azóta sem az igazi. Felraktam minden drivert a gyártó oldalakról. Most nem akad be a hang nem fagy le a klasszikus módon hanem néha tök véletlenszerű időközönként megáll az egész. Elkezd pörögni a kis kék karika, aztán amire rákattintok elfehéredik kiírja felül hogy nem válaszol. Az egér müködik ha éppen ment valami zene winampaban akkor az tovább megy a szám végéig. Grafikai alkalmazásokra használom föleg (maya, photohop,after effect) és elég kellemetlen ez a véletlenszerű fagyás, sokszor a nem metett munka oda. Szerintetek mi lehet a hiba oka? Nem tudom megmondani hogy mindig ekkor vagy akkor fagy le mert ha hagyom torrentelni a gépet akkor megy folyamatosan 2napig (nem nyulok hozzá). Aztán valamikor már bekapcsolásnál vista beléptetés után elfehéredik minden és forog a karika. Aztán reset és működik elkezdek After effectezni semmi gond és máskor ugyan annál a műveletnél meg fagyás... Ötlet?