Gondoltam, hogy kipróbálom ezt a torrent-ről letölthető SP2 csomagot. Feltettem a Warez Vista Ultimate 64 bit SP1-es rendszeremre a letöltött SP2-őt. Minden gond nélkül fel is ment, restart után a Vista-m is "már aktiválva van" státuszban maradt.
Plusz próbának terveztem, hogy most 7vgén újrahúzom az OS-t és telepítés után rögtön felteszem az SP2-őt. Eddig az volt a legnagyobb "problémám" a win reinstall-okkal, hogy már túl sok mindent töltött le a NET-ről.
Így is tettem, azonban miután felment az SP2 és rákeresek a frissítésekre, nem látok nyelvi fájlokat. Egyet sem.
Ez azért gond egy picit, ui. Nekem olyan Vista-m van, ami SP1-es és régebben telepítések után kellett hozzá letölteni a magyar nyelvi fájlt és természetesen megjelent az összes többi nyelvi fájl is. Most viszont nincs ilyen lehetőségem.
Amikor a már "magyarított" SP1-esre telepítettem az SP2-őt, akkor ugyebár a telepítője is magyar nyelven indult el. Most viszont angolul, de nem foglalkoztam vele, ui. úgy gondoltam, hogy majd úgyis ott lesznek a nyelvi fájlok.
1.) Mitől lehet, ha így telepítem akkor nincsenek nyelvi fájlok az update-k között?! (természetesen manuálisan is erőltettem a frissítések keresését, de nem dobott fel semmit.)
2.) Lehet-e ilyen állapotban vhogyan magyarítani az OS-t?!
Egyelőre más megoldást nem tudok, mint újra reinstall és ahogyan felkúszik a rendszer elsőnek letölteni a magyar nyelvi frissítést és utána az SP2 telepítése, aminek gondolom Én a megjelenítendő nyelvet magyarra változtatva már magyarul fog lefutni a telepítője is...