40038
-
#38278 Szerintem egyszerű a dolog, nem SP2 kompatibilis a nyelvi csomag, ezért nem elérhető az Update-n. Utólag szerintem egyenlőre nem magyarítható. -
#38277 Következőt nem teljesen értem. (Vista SP2)
Gondoltam, hogy kipróbálom ezt a torrent-ről letölthető SP2 csomagot. Feltettem a Warez Vista Ultimate 64 bit SP1-es rendszeremre a letöltött SP2-őt. Minden gond nélkül fel is ment, restart után a Vista-m is "már aktiválva van" státuszban maradt.
Plusz próbának terveztem, hogy most 7vgén újrahúzom az OS-t és telepítés után rögtön felteszem az SP2-őt. Eddig az volt a legnagyobb "problémám" a win reinstall-okkal, hogy már túl sok mindent töltött le a NET-ről.
Így is tettem, azonban miután felment az SP2 és rákeresek a frissítésekre, nem látok nyelvi fájlokat. Egyet sem.
Ez azért gond egy picit, ui. Nekem olyan Vista-m van, ami SP1-es és régebben telepítések után kellett hozzá letölteni a magyar nyelvi fájlt és természetesen megjelent az összes többi nyelvi fájl is. Most viszont nincs ilyen lehetőségem.
Amikor a már "magyarított" SP1-esre telepítettem az SP2-őt, akkor ugyebár a telepítője is magyar nyelven indult el. Most viszont angolul, de nem foglalkoztam vele, ui. úgy gondoltam, hogy majd úgyis ott lesznek a nyelvi fájlok.
1.) Mitől lehet, ha így telepítem akkor nincsenek nyelvi fájlok az update-k között?! (természetesen manuálisan is erőltettem a frissítések keresését, de nem dobott fel semmit.)
2.) Lehet-e ilyen állapotban vhogyan magyarítani az OS-t?!
Egyelőre más megoldást nem tudok, mint újra reinstall és ahogyan felkúszik a rendszer elsőnek letölteni a magyar nyelvi frissítést és utána az SP2 telepítése, aminek gondolom Én a megjelenítendő nyelvet magyarra változtatva már magyarul fog lefutni a telepítője is...
-
rossi24 #38276 Csak beta van fent 3.90-es -
#38275 Legújabb Winrar (nem beta) van fent? -
#38274 Hivatalosan még csak egy szűk körnek érhető el az SP2, tehát nem csoda. Majd ha szabadon hozzáférhető lesz mindnekinek akkor biztos lesz külön crack. -
#38273 még annyi h jó az sp1-es aktiváló vagy sp2-es kell hozzá? me neten nem találtam eddig sp2-eshez -
rossi24 #38272 Sziasztok felraktam a vistát és olyan probléma lenne,- nem egészen ehez a topichoz tartozik - szóval motogp 08-ról van szó. Elején olyan probléma volt hogy csak 60 mentek a motorok az egyenesekbe de nem szaggatott meg semmi sem csinált csak lassan mentek a gépek. Azt mondták szedjek le hozzá másik cracket megtörtént és jó lett persze mindez xp alatt. Felraktam a vistára a játékot a versenynél exe hibával kidob. Most jön az új crack, igen ám de a letöltött fájlt nem csomagolja ki teljesen a winrar és azt írja h hibás a fájl. Ezt xp-n nem csinálta.
Ha esetleg volt vkinek ilyen problémája vagy aki tud segíteni légyszíves írjon. Köszönöm -
#38271 Elképzelhető az újraaktiválás SP2 esetén. -
#38270 reggelt srácok! ha felcsapom az sp2-t akkor kell aktiváló crack? me sp1 után ugye kellett... és megy simán a tört verzionál vagy van némi csavar h ne kurja tönkre a rendszert? -
#38269 Hát valószínű hogy hardverhiba, ha a win újrarakása után is jelentkezett a hiba. -
#38268 atapi.sys hibát Driver not less or equal hibaüzenettel utoljára memóriahibától (winserver2003standard) és a saját gépemben lévő memóriahibától (vistabusiness) láttam, 90%, hogy hardverhiba sajnos :( -
#38267 Hi. Egy olyan problémám lenne, hogy kb egy hónapja telepítettem Vistát a gépemre, jó és szép is volt minden egészen úgy 1-1.5 héttel ezelőttig, akkor ugyanis elkezdte újraindítgatni a gépet, és kékhalálokat okozni. "irql not less or equal" hiba, konkrétan az atapi.sys-re hivatkozik a kékhalál. Úgy vettem észre akkor jön elő ha több dolgot csinálok egyszerre(firefox, winamp) és közben kicsomagolok, vagy másolok fileokat, a másik variációban pedig játékok közben dob ki, teljesen random időközönként.
Amióta csinálja, 3* újra lett rakva az egész rendszer, formázással, de ugyanúgy folytatja. Mi lehet az oka? Megoldás? -
#38266 Nem az interneten van, hanem vezérlőpulr/rendszer-nél. Teljesítmény nővelés, meg gép fejlesztéssel lehetséges. -
uiztu #38265 Helo!
Valaki nem tudja, hogy hol lehet az interneten megnézni az élményindexet? És van valamilyen program, amivel növelhetjük a teljesítményt? -
#38264 Dinamikusabb az egész -
#38263 A programindítás pl. -
GPx8 #38262 Mi a gyorsabb benne? A file-műveletek, vagy mi? -
#38261 Nem gyorsabb, lassabb. Arról nem beszélve hogy egy elavult ócskafos :D -
GPx8 #38260 Olyan gépen, ahol a Vista gyorsabb mint az XP, ott is az XP a gyorsabb! :))) -
#38259 Hopsz a Baromság az GPx8-nak ment. A többi Hibrid Hiéna-nak. -
#38258 Baromság. Modernebb, biztonságosabb, gyorsabb (megfelelő géppen), hirtelen ennyi jut az eszembe. -
GPx8 #38257 Kösz, megnézem, de szerintem már SP2 van rajta... -
GPx8 #38256 Semmiben. -
Hibrid Hiéna #38255 sziasztok nekem xp-m van erősen gondolkozom hogy vistát telepitsek mondgyatok pár okot hogy miben jobb a vista mint az xp köszönöm -
tompka #38254 Megoldódott a hiba. A véglegesig meg úgysem húzom újra a vistát :D -
#38253 Szedd le az SP2t torrentről (RTM). -
tompka #38252 Érdekes, hogy a media player classichoz kell a legfrisebb Dx csomag :D
A nélkül a VMR9 renderless opcióban szürkés a fekete szín :) 1 vacak .dll fájlt hiányol a lejátszó, ha nincs fent. -
#38251 Én is láttam már, jelenleg is azt nézem. Én Vista-ban is mui-t használtam, nagyon kevés angol kifejezéssel találkoztam benne. -
tompka #38250 Sikerült :)
Én már láttam magyar Win7-et. Már van magyar MUI. :) De jobban szeretem a full magyart. :) -
#38249 Sajnos az előfordulhat, hogy az újabb verzióra akarta feltenni a régebbit és bekattant. Amúgy a magyar Widows 7-re van esély idén (legalábbis HUN MUI-ra én számítok). Elvileg a megjelenés után másfél hónappal lehet magyara. -
tompka #38248 Igen bejött. A 2008-as adag ugyan csupán csak 30db-ból áll, de lényegesen kevesebb idő alatt rakta fel.
Lehet, úgy csinálta a vista, hogy felrakott egy 2009-es update-et, majd rá egy 2008-ast és ez bekavart?
Az oké, hogy idén jön a 7, de én a magyart várom. Az gondolom jövőre jön :) -
#38247 Még idén jön a Windows 7. Azt nem tudom mi lehet a hiba, de nézd meg a windows\WindowsUpdate.log fájlt hátha ír hibát. Amúgy egy adott frissítésből szokott több változat is kijönni, és az új a régit felül írja. Én a 2008-as frissítéseket raknám először. -
tompka #38246 De annál már nem kéne bajlódnom. Felraknám egybe, aztán onnantól többé vistát soha. Jövőre jön a 7. Szted mi lehet a hiba? Most megpróbáljam felrakni először a 2008-as frissítéseket, majd a 2009-est? -
#38245 Sp2 esetén is van/lesz frissítés. -
tompka #38244 Eldobom az agyamat. Sikertelen újra. Nagyon kéne már az az SP2. De most megint megjelent egy segítő update. Nemrég még nem volt itt. Ha amcsiban élnék, már be is perelhettem volna a microsoftot, amit sikeresen meg is nyernék... -
tompka #38243 Aszem képfájl kiírása lemezre opciót kell választani. Most nem tudom fejből, mert "csupasz" a vistám :D
Azon belül betallózod a fájlt, majd írás. -
tompka #38242 Felraktam a "segítő" frissítést. Most települ a többi. Remélem működni fog, mert nem voltam boldog. Fél óráig csinálta, majd fél órán át visszavonta. -
#38241 Nem feltétlenül a végén lehet szüksége a Vista-nak a későbbi frissítést segítő update-re, én felraknám előbb azt és úgy a többit. -
rossi24 #38240 Kösz az infót. Az imgburn-ön belül mire kell kattintani? Ha úgy írom ki akkor bootolni fog a gép indulásakor ugye? -
tompka #38239 Nagy gondban vagyok! Újratelepítettem a vistát. EZ után szépen talált is 58db frissítést, de ebből csak 11-et rakott fel. Fél órán át dolgozott vele a vista, majd közölte, hogy nem tudja beállítani, ezért visszavonja őket. Utólag vettem észre, hogy van pár olyan frissítés, ami a későbbi frissítést segíti, hogy működjön. Gondolom ezeket a legvégén akarta felrakni, és összeakadt. Na most rakjam fel elsőnek ezeket, majd utána a rendes frissítéseket?