A Gyűrűk Ura - A Két Torony
  • Unknow
    #342
    Egyébként sokan mondták itt úgy látom,hogy nem jön be Gimlinek a humor herold szerepe.Nos kérdem én talán azok akik ezt mondták nem nevettek rajta? Nem dokumentumfilmet készített P.J. hanem egy kaland filmet.

    Olvastam itt azt is,hogy sokaknak nem tetszett az,hogy Faramirt az elején "rossznak" állította be a rendező. Nos nem tudom én se,hogy vajon miért kellett ezt csinálni de ha jól megnézi az ember azért a hibát később korrigálják hiszen Faramir a városban még a halálbüntetést is vállalja csak azért,hogy Frodóék elmehessenek.

    Na jó többet nem pofázok mert már így is túl sokat jártattam a számat. 1 szó mint 100 egy FILMBE nem lehet beleültetni egy olyan regényt tökéletesen mint a Gyűrűk Ura. A könyv ezért könyv. Nekem akárki akármit mond ez a film szerintem gyöngyszem. A színészek nagyon nagyot alakítanak, a díszletek pedig gyönyörűek. Gollam pedig fantasztikusan lett megcsinálva. Én 6szor láttam a filmet és még mindig csak csodálkozni tudok azon,hogy milyen fantasztikusan vannak felépítve a dolgok benne. Amikor olvastam a könyvet szinte pontosan ugyanígy képzeltem el a dolgokat. Na mindegy... Sztem az aki a hibákat keresi ebben a filmben az egy élménnyel lesz szegényebb. A könyvben sem a logikai bakikat kell keresni hanem a történettel együtt haladni. A filmmel ugyan ez a helyzet. Egy krimiben vagy egy pszicho horrorban más lenne a helyzet természetesen. A Gyűrűk Ura 2 így jó ahogy van:)