A Gyűrűk Ura - A Két Torony
  • gothic1
    #319
    Héééééé! Ezért ez már túlzás!

    Micsoda egy sznob barom írhatta ezt a kritikát! Kétségtelenül igaza van sok tekintetben, de azért ott követi el a hibát a kritikus, ahol a filmkészítő: nem tartja a mértékét! Ennyire azért nem volt szar a film.
    Ez tetszett:
    "Elijah Woodról pedig végképp kiderült, hogy a szemkerekítésen kívül tényleg nem sok mindenhez konyít a színészi mesterségbõl" :)
    Lehet igaza van a szinészi játékkal kapcsolatban, de nála jobb Frodót biztos, hogy nem talált volna senki!
    "És akkor még említést sem tettünk, a zöldmozgalom legaktívabb képviselõirõl, a buzgó öko-programot hirdetõ beszélõ fákról"
    Egyes Tolkien-kutatók szerint éppen ezért teremtette meg az enteket az író, hogy egyfajta "öko-programot" hírdessen, szóval a fimkészítők szemére nem vethet semmit, Tolkiennél nyújtsa be a számlát.

    "A szürkébõl Michel Jackson módjára kifehérített Gandalf (Ian McKellen) játéka épp oly indiszponált az elsõ részben nyújtott alakításához képest, mint Richard Harris Dumbledore köpenyében a Harry Potter második részében."

    Szerintem nem volt indiszponált a játéka, inkább a forgatókönyvírók kissé háttérbeszorították az előzőrészhez képest, már ami a vásznon töltött másodperceket illeti, így a Fehér Gandalf kissé elszürkült...

    Talán ez a kritikus is csalódott kissé és túlreagálta a dolgot.