Street legal
-
Ez olyan hulye erv, amit irsz, hogy eszmeletlen, csak rohogni tudok rajta :)))
Hogy a francba vehettem volna mar meg????
Meg Europaban meg sem jelent!
Mint irtam volt, szandekomban allt megvenni, de amig ilyen tre szinten fog allni, addig nem koltok ra!
"Igaz akkor fikazd ha megvetted, de van egy korrektebb valasz is: ha jobbat tudsz irni...mert lehordani valamit ahhoz nem kell esz. "
Te tenyleg ekkor gyoker vagy, hogy elhiszed magadnak, hogy csak akkor tudom megallapitani valamirol, hogy szar, ha en jobbat tudnek csinalni???
Viszont vagyok olyan bator, hogy mas temekekhez hasonlitom, es azokhoz kepest itelem meg, tudod a tesztek errol szolnak, nem arrol, hogy a tisztelt tesztelo jobbat birna-e csinalni sajat erejebol!
Jelen esetben itt en, mi vagyunk a tesztelok, a velenyek elternek, es ez igy van rendjen, csak egy-ket olyan korlatolt, mint te nem kepes felfogni/megerteni amit masok irnak. (Csak a gyengebbek kedveert megerteni nem egyenlo egyeterteni vele!!!)
Nekem semmi gondom, azzal ha neked ez eleted legjobb jateka - en is abban biztam, hogy ez koztuk lesz - , de nem vagyok hajlando stucc-politikat folytatni, ha valamiben hiba van azt inkabb szova teszem, mint sem veddem erv nelkul, csak azert mert ezt magyar sracok csinaltak.
Egyebkent is nem akarok en itt ilyen marhasagon vitazni, de az ilyen gyoker ervek, mint amiket te irsz, elegge rohelyesek, es muszaly ra reagalni.