Soldiers of Anarchy
  • skorpio7
    Már eszembe is jutott .Én nem nagyon használom a Fly pill-t , mert többszöri használat esetén , akár halálos is lehet és függő lehet az ember tőle .Legalább is a leírásában ez van és nem szeretnék embert veszíteni , hiszem már 15-fős a csapatom és elég szép rangokkal rendelkeznek .Ha azt szeretnéd , hogy a rangjuk növekedjen ( ez azért jó , mert ilyenkor kapsz a pálya végén skill megadására lehetőséget egy-egy katonánál ), akkor a kézifegyveres harcot kell erőltetni .
    Én az athletic skill-t részesítem előnyben , mert a gyors m ozgás nagyon jól jön .Utánna az aknakeresés , mesterlövészem kettő van és van 2 nehézfegyverkezelőm is .Persze ezt mindenkinek a saját ízlésére bízom .
    Még annyit , hogy ne sok cuccot vigyél magaddal , sőt a mesterlövész fegyverein , némi bazooka-n és SA7 légvédelmi fegyveren kívül semmit ( a fele társasághra húzz csak védőmellényt és adj a kezébe távcsövet ) .Itt a 8. pályán , már annyi páncél és távcső , fenyver lőszer van , hogy mindez csak az értékes rakodási helyet foglalná el a katonáknál is .Másrészt meg az elhullott :) enemy-knél lesz bőven fegyvert ... és miért ne azt használjuk fel ellenük . :)))