Soldiers of Anarchy
  • skorpio7
    #130
    IGEN !
    Én most fogok hozzákezdeni a 6. küldetésnek , szóval ezt a 3. küldetéses , kilépéses hibát javítja a CRACKFIX .
    Töltsd le INNEN ! .De remélem , még nem írtad ki a gamet , mert ezzel csak a BIN-t patch-elni .Én mostmár alapból később írom ki a game-kat , hogy várjam a visszajelzéseket a játékról ... és a hibákról .

    Néhány szó a játékról válaszul .Hát igen , szerintem azért ha megnézed , rázoomolsz az egységekre és látod a kidolgozottságot ... hát azért ehhez kell vas .Mondjuk nem tudok reálisan ítélni , mert nekem nincs gond vele 3 hónapja volt upgrade és eddig nem volt olyan game , ami megakasztotta volna max beállításban , 1024*768-ban .Az egységek mozgásanimációja is tényleg minden dicséretet megér ( főleg , ahogy beszállnak egy-egy járműbe ... teljesen reálisnak tűnik és eddig ilyet egyetlen game-ba sem láttam ) , ott vannak az árnyékok is még .
    Nos ... a járművek útkeresés mechanizmusa valóban az egyetlen , amire figyelni kell ( felszisszentem , amikor a 6 kijelölt katonából az egyik homlokegyenest kezdett el futni a kijelölt iránnyal , pedig láttam a "kijelölt körhelyét" ) .Végül is a megadott helyre eddig mindíg odament , csak néha eléggé furcsa útvonalon . :)
    Végülis ez egy kissé COMMANDOS-os játék , így minden egységet akcióba egyedül irányotok a pozíciójába és nem veszek el így a figyelésükbe , hogy ne csináljanak felesleges előre nem tervezett galibát ( szóval ne az ellenség látó szemei előtt érjék el a kijelölt célpontot .:) )
    Az 5. küldiben amúgy is már elég precíz megtervezést igényel egy-egy akció , ugyanis minden egyes lövésre ugrik az enemy banda , másrészt meg elég nyílt a terep .Ajánlom mindenkinek , hogy legyen vagy 2 ATLÉTIKUS skill-ű katonája , hogy el tudjanak futni a rohamozó-k elől ... és nem vicc , nagyon bejött eddig ez a taktika ( megyek odacsapok , elfutok ) .És mégvalami az 5. küldihez , mivel én már körbejártam az egész térképet , így tudom , hogy a 2 helikopterhez van elegendő SA rakéta a felrobbantott hídtól balra haladva , a helikopteres tábortól északra a hegyen egy katonánál .Aki csak arra várt , hogy majd én az helimmel arra járok és leszedjen , de én szedtem le őt , a földi egységemmel .
    Szóval most megint újabb tanács( 5. küldetés ) , ami most jutott eszembe .Amikor a helikopteres táborhoz érsz , akkor egy bazooka-val leszedheted még a földön az egyik repcsit ( arról az oldalról ajánlom , ahol egy út vezet a megtámadott és segítségre váró falu felé és legyen ez egy atletikus katona , aki gyorsan elfut majd :).A a másik heli-t az előző küldiben kapott SA-val már nyugodtan leszedheted . És ajánlom , hogy legyenek mindíg nálatok aknák ( a felém , azaz a leadott lövési pontra száguldó gépesített egységek elé ledobtam 15 db-ot és már nem is volt gond velük ! :), én soha nem adtam el őket .Ez utóbbi feladatot akkor kapod majd, ha beszéltél a fallal körülzárt McNeil-el vagy kivel .ÉS !!! ... itt jön egy fontos tudnivaló , ha lerombolod a falat vége a küldinek ... ugyan nem értem a logikát de így van .Szóval ekkor használtam a játékban a helikoptert , berepültem a kertbe , leszáltam és így már gond nélkül tudtam beszélni az emberünkkel .
    Huhh ... ez jó sok lett , de ezt elakartam még mondani . :)