milyen cd-írót vegyek?
  • mainruler
    Szent Spiridion az égben!! Ennyire azért nem lehetsz fafejű?! Nem érted?????
    Teljesen mindegy, hogy külön-külön, vagy egyben nézzük a hátrányos tulajdonságait. Mindegy, hogy az egyik tesztben nem tud grabbelni, a másikban meg nem a leggyorsabb. Egyszerre az összes tuljdonságát nem lehet egyik írónak sem lemérni egy tesztben, egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt képtelen vagy megérteni. A sebességtesztben minden író felülmúlta. Grabbelésben mindenki felülmúlta, túlírásban felülmúlják, Mt. Rainier-ben felülmúlják, elérési idbőben mindenki felülmúlja. HÁT ILYEN EGY ETALON?? EGY ETALON ÍRÓT NEM LEHET FELÜMÚLNI!!
    De hogy ha még most sem érted, s mindenképp konkrét példára áhitozol, akkor tessék, ott az íróm. Elsőként és egyetlenként kapta meg a Mt. Rainier minősítést, a márka elsőként tudott túlírni -jóval az LG előtt-, beépített AegisWrite technológiájának köszönhetően a legjobb minőségen grabbel és ír DAE-t, elérési ideje jobb a Plextorénál. Lassabb a Plextornál.
    Ez így kapásból 4 dolog, amiben felülmúlja a Plextort, s nem egy. Remélem elég lesz.
    Az a vakak low-end Mitsumi... ;)

"CD-ket tényleg ritkán grabbelek, akárcsak bárki más, akinek nincs ilyen tipusú megszállottsága, de kíváncsi voltam és kipróbáltam."
    Ezt az "akárcsak bárki más"-t azért hanyagolhatnád, mert vannak olyanok, akik szeretnek zenét is hallgatni, de nem szeretnek ezért sok-sok pénz kiadni. Lehet, hogy te csak játékokat, videókat írsz mr. Plex-el, de nekem speciel -meg még néhánymillió társamnak itt a Föld nevű bolygón- jóval több Audió CD fordul meg a drive-ban, mint játék. Akkor pedig meglehetősen jó hasznát veszem a kiváló DAE minőségnek.

A túlírással kapcsolatban meg hiába mentegeted a Plexet, akkor is bugos. De már hány éve!!