milyen cd-írót vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jajj, de mit is mondok, az nem lehet, hisz ha az istencsászár Plextor nem tud túlírni, akkor egy ilyen low-end vacak hogy is lehetne képes rá... ;-))
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Hogy a sebességtesznél most épp nem azzal teszteltek, puszta véletlen. Összehasonlítottak vele már más írókat de volt, hogy LiteOn-t hasonlítottak össze más írókkal. Az összes létezõ modellt nem tudják berakni a sebességtesztbe, akkor kb. 20 oldalas lenne egy teszt, remélem ezt belátod.
Elég furcsa a hozzáállásod egyébként. Miért kéne bíznom egy CyberDrive-ban?? Itt csupán a sebességérõl van szó, összehasonlítva a Plextorral. A tudásáról szó sem esett. Ennyire bonyolult felfogni?!
Egyébként nagy általánosságban mondom -mert látszik, nem érted a lényeget-, hogy minden egyes író tesztjéhez más és más típusú írókat szoktak hasonlítani, hogy valamelyest lefedjék a teljes skálát. Tucatjával tudnék mutatni LG-s, Mitsumi-s, Ricoh-os tesztet is, az tiszta véletlen, hogy most épp ezt raktam be, professzor úr. Erre te itt vered a nyálad, meg se nézve az elsõ képek alatti többi táblázatot -látszik, mennyire a tények alapján pattogsz megint-, és jó magyar szokás szerint agyatlan gyalázással, a többi író lehúzásával próbálod kendõzni a tényeket.
Minden ügyedet így intézed? Magas intelligenciára vall...
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Az ASUS mindig is felsõ kategóriás márka volt, akárcsak a Yamaha. Említés sem esett LG, esetleg Mitsumi vagy más Low-End cuccokról.
Szóval most jól be lett bizonyítva, hogy van amiben egyik felsõ-kategóriás cumó jobb, mint a másik felsõ-kategóriás cumó. Ügyes vagy!
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Hát, ha még be is vallod, hogy egyszer sem támaszkodtál a tényekre és csak úgy vélemény szerint vitézkedsz itt, akkor nagyon tudlak sajnálni. Így aztán könnyû bármit is mondani...
Tudod mit, akkor véleményem szerint a föld lila és lapos, s ha vitába mersz szállni velem az összegyûlt tények alapján, akkor csak szánni tudlak, hogy "az egész világgal szarban vagy". 😄
Azért a hivatalos tesztek némileg többet nyomnak a latban, mint az itt általában elhangzó "hát ez istencsászár", "ez mindent tud" meg "Plextor és Yamaha, a többi meg a 'futottak még' kategóriába tartozik" típusú vélemények. Honnan veszik, hogy "istencsászár" és, hogy "mindent tud" ?! Csak mert nem rontotta el a berakott CD-t?? Vagy csak ez is így Laalee módra, hasraütéssel megy? 😊)
Egyébként túldramatizálni sem kell a dolgot Laalee, nem élek én semmibõl/senkibõl sem, de azért impozánsan hangzott, kétségtelen. Én sem mondtam -s nem is gondoltam, hidd el-, hogy te meg a saját hülyeségedbõl élsz, nemde? 😉
Egyébként miért gondolod, hogy én a teszteken kívül nem rendelkezem tapasztalatokkal?
Mindegy, amit ki akartam hozni ebbõl az egészbõl, az az, hogy ha már valaki ilyen fórumokra ír, akkor próbáljon is utánanézni annak az írónak, amit ajánl, és ne csak az általánosan elfogadott tévhitnek bedõlve hirdesse õ is az igét, mert már olvasta valaki másnál is, hogy "istencsászár", meg ha már egyszer drága, akkor biztos jó is.
Lehet, hogy a Plextor valaha etalon volt, és piacilag megengedhetõ volt az indokolatlanul magas ára, mert valami különlegeset nyújtott, de ezek az idõk már lejártak!!! A Plextor, Yamaha jelenleg -fõleg a mostanában iszonyúan kiélezõdött verseny következtében- semmivel sem jobb bármelyik másik írónál. Nincsenek többé 'elit' és 'futottak még' kategóriák, mert az össszes író kb. egyforma teljesítményt nyújt. Nyilván minden írónak megvannak a maga jó és rossz oldalai, de az összteljesítmény általában kiegyensúlyozott.
Ezennel a dolgot én lezártnak tekintem, csak könyörgöm ne azért döntsön valaki egy író mellett, mert az hallotta róla, hogy "istencsászár"(és ráadásul miután megvette, s az nem rontotta el az elsõ belerakott korongot, el is hiszi, SÕT!, továbbadja).
max elmondtam a velemenyem, egyedul a sonyt szoltam le mert azt tapasztalatbol tudom, hogy nagymertekben szar ami mukodik azzal nincs baj, ellenben veled, te csak a tesztekbol elsz.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hát, azért ennél valami kevésbé átlátszót is ki lehetett volna találni. Legalább egy kicsit erõlködtél volna...
1.
Eddig legalább az az elõnye megvolt a Plexnek -mint ahogy azt hangoztattam is-, hogy minden konkurens írónál gyorsabb volt(ez volt az egyetlen elõnye). Erre látszik rácáfolni a következõ néhány kép, ahol már a CyberDrive is gyorsabb nála
:
2.
Akkor most következzen néhány CD DAE 99-el készült, használt -értsd: karcos, piszkos, mindennapos használatnak kitett stb.- CD-s DAE teszt elborzasztásul, különbözõ típusú Plex írókkal:
HAHAHAHAHA!!! Micsoda egy fos!
Hopp, itt azért már a másik etalon, a Yamaha is megmutatja, hogy õ is hibakirály... 😊))
3.
Egy kis ízelítõ a Plextor csodás túlírási képességébõl:
4.
A Plextor remek elérési ideje:
No comment...
5.
A Plextor az elsõ Mt. Rainier plugfest elbukása után taktikusan nem azt mondta, "hát, ezt elcsesztük", hanem kiadtak egy roppant hivatalos nyilatkozatot, miszerint a Plextor még nem száll be ebbe a "korai tülekedésbe", és majd csak késöbb rakja bele a Mt. Rainier support-ot az íróiba, "hogy a maximumot nyújthassuk vásárlóinknak" felkiáltással. Hát, íme a maximum a Plextor-tól...

Nos, akkor hadd foglaljam össze gyorsan:
-Grabbelni csak lassan és irtózatos mennyiségû hibával tud.
-A túlírás/túlírás olvasása még mindig szar, olyan, mintha nem is lenne.
-Elképesztõen nagy elérési idõk. Ezt a Plex mind a mai napig javítgatja a firmware-ekkel.
-Mt. Rainier support ismételt hiánya. Úgy tûnik, a Plex-es fiúk még mindig nem tudtak olyan mechanikát/író-olvasófejet szerelni az írókba, ami egy kicsit is bírná a strapát. Gyengus a hardware...
-Most már nem is gyorsabb a konkurenciánál, tehát az egyetlen meglévõ elõnyét is elveszítette.
-Mindezen jó tulajdonságait egy rendes író majd' kétszereséért produkálja.
Hát fiúk, legyetek boldogok a drágalátos Plextorotokkal. Úgy tûnik, itt sokan a jól bevált "Há' ha drága, akkó biztos jó is" -elvet vallják, s büszkén viselik a Plextor-tulaj titulust, evvel a Plextor el is érte, amit akart.
De hát nektek van igazatok...hoppá, épp van 30.000 kidobni való forintom, holnap megyek is és veszek egy Plex-et, utána meg beírom a fórumba, hogy én is milyen menõ csávó lettem...

Tehát, ha ezt az etalon céget vesszük alapul, akkor tényleg a LiteOn író lehet a legjobb... 😉
Teljesen jó.Semmi problémám nincs vele és mindent tud.Elõszõr filóztam hogy inkább dvd írót vegyek-e,csak most még nem tudnám kihasználni.
Viszont a Panasonic asztali dvd írója azért érdekel.Bár ku*va drága még,de lehet hogy veszek egy olyat.Azt ne kérdezzétek,hogy minek... 😊
Szerintem a CD írók piacán jelenleg nem lehet elszállni, minden író ára a padlón van. Tehát csak felsõ-közép van és az a Plex meg a Yamaha. Ennyi.
Én nem mondom, hogy mindenképpen Plextor-t vagy Yamaha-t kell venni, sõt! Csak érdemes egyszer kipróbálni és onnantól mindig olyat akarsz majd. Ha nem próbálod ki, nem tudod meg.
Olyan ez, mint egy Opel Astra. Tök jó, nem is drága, jól is megy, csak ne ülj be egy Mercedes E osztályú kocsiba, mert akkor "szar" lesz visszaülni. Ennyi. 😊
Egy baratomnak volt ilyen cd-olvasoja. Ketto egymasutan, mind a ketto rovid idon belul megment. Hat nemtom, lehet, hogy a cd-irok minosege jobb...
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Nyugodj meg,ez nem az a topic!!

a francokat, te bolond vagy, amióta megvan(sajna akkor topp volt és drága) QRVÁRA MEG VAGYOK VELE ELÉGEDVE!!!!!!
ennyi!
uff
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Egyébként én egy szóval sem mondtam, hogy vadi zsír korongon teszteltek.
ne röhögtess már!
lg,liteon....nehogy már ezek jobbak,mint a sony, philips, plextor???
az elérési idõrõl annyit, hogy nem gyári,1cm-is festék rétegû cd-vel kéne bohóckodni!!!!
Az a khirrrály, mi? Nem ront semmit, oszt mindennél gyorsabb, olyan cooool jeee...
Szánlak.
Ubi, te meg örülhetsz, a Plextor így 4-5 év után végre eljutott arra a szintre, hogy túl tudjon írni korongokat. Ugyanis eddig minden írója szanaszét fagyott a legminimálisabb túlírási kísérletnél is. Arról már nem is beszélve, hogy míg a TEAC/LG/Mitsumi/LiteOn/Yamaha írók karcos/hibás CD-k esetében néhányszáz, esetleg ezres nagyságrendben rontanak szektorokat, addig a Plaxtor üdvöskéi javában gyártják a négy-öt milliós szektorrontásokat. Végül azt még az egyébként Plextor-rajongók is elismerték, hogy olvasóként használva a Plex még a CyberDrive-nál is gagyibb elérési idõket szokott produkálni, szóval igazán nem értem, hogy mi a fészkes francért vagytok úgy elájulva a Plextortól????!!! És akkor az áráról még nem is beszéltem!!
Az egyetlen jó tulajdonsága a sebessége, mert abban kétségkívül a legjobb. ÉS??? Nem tök mindegy, hogy 3p 15mp vagy 3p 35mp alatt írok meg egy korongot?! Közben meg a drágalátos íróm össze-vissza rontja a grabbelést...szupi!
Lassan kezd már sznobizmussá válni ez a dolog: Öccséém, nekem Plex van azzz a khirrály, lever mindent, mit akrsz itt...
24x-eresen újraírható cd-t még úgy sem láttám, kivéve 1et, ami a dobozban van