milyen cd-írót vegyek?
  • Pheel
    Meg fogsz lepődni, de szoktam túlírni vele. Minden esetben sikeresen. Az igaz, hogy nem 90 perces CD-ket 99 percesre, hanem pontosan csak annyira, amennyire szükségem van, hogy mondjuk kiférjen egy ISO vagy AVI vagy hasonló nem általam összedobált cucc, amit szeretnék CD-n látni.

CD-ket tényleg ritkán grabbelek, akárcsak bárki más, akinek nincs ilyen tipusú megszállottsága, de kíváncsi voltam és kipróbáltam. Számomra elég gyorsan és hibamentesen grabbel, bár ezt TE biztosan jobban tudod, hiszen neked már több tucat ilyen átfutott a kezeid között, igaz?

Az, amin meg te lovagolsz, hogy tudsz mutatni gyorsabbat, szebbet, olcsóbbat, stb, az meg továbbra is csak azt mutatja, hogy van nála jobb tulajdonságú eszköz 1-1 dologban. Tehát nem a leggyorsabb, legszebb, legolcsóbb, stb EGYSZERRE. Na és akkor mi a túró van? Ha nem csak 1-1 kiemelt tulajdonságot hangsúlyozunk, akkor igencsak megállja a helyét.

Egyébként ÉN sosem mondtam, hogy "istencsászár", csak mint ahogy már eddig is leírtam, szívből ajánlom mindenkinek, aki tőlem kérdezi, hogy melyik írót vegye.

Szóval nem tudom ki ellen irányul a Nagy Francia Forradalmad, de szerintem célt tévesztett. C'est La Vie :)