milyen cd-írót vegyek?
  • mainruler
    #81
    És láthatóan még büszke is vagy rá...
    Hát, ha még be is vallod, hogy egyszer sem támaszkodtál a tényekre és csak úgy vélemény szerint vitézkedsz itt, akkor nagyon tudlak sajnálni. Így aztán könnyű bármit is mondani...

    Tudod mit, akkor véleményem szerint a föld lila és lapos, s ha vitába mersz szállni velem az összegyűlt tények alapján, akkor csak szánni tudlak, hogy "az egész világgal szarban vagy". :D

    Azért a hivatalos tesztek némileg többet nyomnak a latban, mint az itt általában elhangzó "hát ez istencsászár", "ez mindent tud" meg "Plextor és Yamaha, a többi meg a 'futottak még' kategóriába tartozik" típusú vélemények. Honnan veszik, hogy "istencsászár" és, hogy "mindent tud" ?! Csak mert nem rontotta el a berakott CD-t?? Vagy csak ez is így Laalee módra, hasraütéssel megy? :))
    Egyébként túldramatizálni sem kell a dolgot Laalee, nem élek én semmiből/senkiből sem, de azért impozánsan hangzott, kétségtelen. Én sem mondtam -s nem is gondoltam, hidd el-, hogy te meg a saját hülyeségedből élsz, nemde? ;)
    Egyébként miért gondolod, hogy én a teszteken kívül nem rendelkezem tapasztalatokkal?

    Mindegy, amit ki akartam hozni ebből az egészből, az az, hogy ha már valaki ilyen fórumokra ír, akkor próbáljon is utánanézni annak az írónak, amit ajánl, és ne csak az általánosan elfogadott tévhitnek bedőlve hirdesse ő is az igét, mert már olvasta valaki másnál is, hogy "istencsászár", meg ha már egyszer drága, akkor biztos jó is.

    Lehet, hogy a Plextor valaha etalon volt, és piacilag megengedhető volt az indokolatlanul magas ára, mert valami különlegeset nyújtott, de ezek az idők már lejártak!!! A Plextor, Yamaha jelenleg -főleg a mostanában iszonyúan kiéleződött verseny következtében- semmivel sem jobb bármelyik másik írónál. Nincsenek többé 'elit' és 'futottak még' kategóriák, mert az össszes író kb. egyforma teljesítményt nyújt. Nyilván minden írónak megvannak a maga jó és rossz oldalai, de az összteljesítmény általában kiegyensúlyozott.
    Ezennel a dolgot én lezártnak tekintem, csak könyörgöm ne azért döntsön valaki egy író mellett, mert az hallotta róla, hogy "istencsászár"(és ráadásul miután megvette, s az nem rontotta el az első belerakott korongot, el is hiszi, SŐT!, továbbadja).