milyen cd-írót vegyek?
-
Már miért is marhaság a túlírás??
Ubi, te meg örülhetsz, a Plextor így 4-5 év után végre eljutott arra a szintre, hogy túl tudjon írni korongokat. Ugyanis eddig minden írója szanaszét fagyott a legminimálisabb túlírási kísérletnél is. Arról már nem is beszélve, hogy míg a TEAC/LG/Mitsumi/LiteOn/Yamaha írók karcos/hibás CD-k esetében néhányszáz, esetleg ezres nagyságrendben rontanak szektorokat, addig a Plaxtor üdvöskéi javában gyártják a négy-öt milliós szektorrontásokat. Végül azt még az egyébként Plextor-rajongók is elismerték, hogy olvasóként használva a Plex még a CyberDrive-nál is gagyibb elérési időket szokott produkálni, szóval igazán nem értem, hogy mi a fészkes francért vagytok úgy elájulva a Plextortól????!!! És akkor az áráról még nem is beszéltem!!
Az egyetlen jó tulajdonsága a sebessége, mert abban kétségkívül a legjobb. ÉS??? Nem tök mindegy, hogy 3p 15mp vagy 3p 35mp alatt írok meg egy korongot?! Közben meg a drágalátos íróm össze-vissza rontja a grabbelést...szupi!
Lassan kezd már sznobizmussá válni ez a dolog: Öccséém, nekem Plex van azzz a khirrály, lever mindent, mit akrsz itt...