Melyik lenne a leg ideálisabb?
-
nem akarok elkeseriteni senkit,de nekem sis-es p4 configom van,es erdekes modon nem szivtam meg vele,raadasul 1.6A megy benne 2.4Ghz-en,stabilan ,akar napokon keresztul is folyamatosan...
valoszinu az intel procihoz tenyleg jobban passzol az intel chipset, volt mar szerencsem ilyenhez is es stabil volt akar a mostani rendszerem...
es akkor meg elarulom,hogy volt mar amd/via combom is es az is agyontuningulva is stabil volt :)
szerintem az egesznek csak az a titka,hogy nem noname cucokkbol kell osszerakni a rendszert,itt foleg az alaplapra gondolok,mert ha valaki azer vesz sis-t mer az olcsobb akkor,valoszinu a gyartoknal sem az asus arkategoriaban fog keresgelni...
es nem hinem ,hogy olyan nagy dolog windows telepitesnel meg felrakni egy alaplapi drivert,hogy normalisan mukodjon...
es nekem nem azert van sis-es alaplapom mert az intel dragabb volt hanem mert ez egyszeruen tobbet tudott akkor mikor vettem, mint az intel...
en is azt mondom,hogy intelhez intelt,de szerintem a tobbi sem szar annyira,hogy ne legyen erdemes foglalkozni vele..
de lehet,hogy csak en vagyok nagyon szerencses,hogy eddig meg nem szoptam a nem inteles cucokkal :))