"...MASTER! MASTER!..."
-
Jaj basszus idéznem kell ebből a Metallicás könyvből, mert amikor ezt először olvastam ,majdnem megfulladtam :DD
"A menedzserek ezek után úgy látták jónak, ha a turné előtt összeeresztik egy kicsit a Metallica és a Guns[n' Roses] legénységét, hadd szokják egymást. Erről Slash (vagy a szavait lejegyző Anthony Bozza) így írt a 'Slash' című könyvben: 'Volt még néhány hetünk a négy koncert előtt. Mint mindig, amikor volt pár szabad napom Los Angelesben, belevetettem magam a vadulásba. Egyik este átjött Lars Ulrich és James Hetfield, a Metallica két tagja, és valami őrületes bulizást rendeztünk. Sally is ott volt, és emlékszem, volt egy lány, akit James meg akart dugni; megengedtem neki, hogy bevigye a hálószobámba. Egy darabig ott voltak, aztán be kellett mennem valamiért, ezért óvatosan beosontam, és láttam, hogy James éppen a csaj szájába veri. Ott állt az ágyon, a falhoz csapdosta a csaj fejét, és közben azzal a mennydörgő hangjával azt nyögdécselte, hogy >>Így jó lesz! Így jó lesz! Igen! Így jó lesz!<<'"
Vadállat