8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
Pares #7609 Régi szép idők! Seattle - Live Shit: Binge & Purge, 1989:
-
#7608 -
#7607 -
#7606 -
Kirk doesn't listen to tables. -
#7604 Á én türelmes lény vagyok :D
Majd ha kijött az eredeti :) -
bcrics #7603 Vkinek lejött már? -
#7602 Ezt a gitár topikban már eljátszottad... -
#7600 -
#7599 Nem elég hamar :P -
#7598 Lehet tudni, hogy a hivatalos DVD/BD mikor jön ki? -
#7597 Unofficial Fillmore DVD.
Letöltési link a leírásban.
-
#7596 :OOOO -
-
#7594 És tényleg!
Pedig az adóvevő általában a hevederen van a hátán. -
#7593 Hm igazatok van.
Attól még jól néz ki és divatos is a kendő :D -
#7592 big 4 bluraybol loptam most, pedig ott allitgat valamit, akkor az mi az ? Oo -
#7591 Ja, slashről jut eszembe :D
-
#7590 Nem, a fülesnek az akármicsodája a hátán fut végig.
csokalaci: ja lehet csak az, ki tudja :D -
#7589 -
#7588 Én is hordok kendőt néha a farmerzsebemben. Egyszerűen csak divatos. Kb annyi értelme van mint a láncnak.(Kivéve ha a lánc végén pénztárca van mint pl ahogy én is hordom.)
Slash is hord kendőt a zsebében.
-
#7587 fulesenek az akarmicsodaja van ott talan es azt takarja. -
#7586 Azt lehet tudni hogy mért van mindig James bal farzsebében egy kendő koncertek alatt? -
Coolfire #7585 Ezt honnan kellene megszerezni.Ez volt az igazi metal feeling.:)
-
#7584 -
#7583 Lars a kurva? :D xD -
#7582 -
Sral #7581 Hi! 2012-02-04. 20:00. 3. Metallica-Alcoholica Farsang a Vadvirágban. További info: Alcoholica.hu, ill. Facebook-os Alcoholica oldal. METAL UP YOUR ASS -
#7580 Igazad van ez kurvára EPIC -
#7579 -
#7578 Ez kibaszott EPIC. Kurva jó közönség. James meg igazi showman :D
-
#7577 -
#7576 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BAROM! xDDDD -
#7575 Jaj basszus idéznem kell ebből a Metallicás könyvből, mert amikor ezt először olvastam ,majdnem megfulladtam :DD
"A menedzserek ezek után úgy látták jónak, ha a turné előtt összeeresztik egy kicsit a Metallica és a Guns[n' Roses] legénységét, hadd szokják egymást. Erről Slash (vagy a szavait lejegyző Anthony Bozza) így írt a 'Slash' című könyvben: 'Volt még néhány hetünk a négy koncert előtt. Mint mindig, amikor volt pár szabad napom Los Angelesben, belevetettem magam a vadulásba. Egyik este átjött Lars Ulrich és James Hetfield, a Metallica két tagja, és valami őrületes bulizást rendeztünk. Sally is ott volt, és emlékszem, volt egy lány, akit James meg akart dugni; megengedtem neki, hogy bevigye a hálószobámba. Egy darabig ott voltak, aztán be kellett mennem valamiért, ezért óvatosan beosontam, és láttam, hogy James éppen a csaj szájába veri. Ott állt az ágyon, a falhoz csapdosta a csaj fejét, és közben azzal a mennydörgő hangjával azt nyögdécselte, hogy >>Így jó lesz! Így jó lesz! Igen! Így jó lesz!<<'"
Vadállat -
#7574 Najó talán a 20 millióval túloztam de 10 millió tuti -
#7573 Igen nekem is kéne és valszeg meg is tudnám szerezni ha lenne több mint 20 millám :D -
#7572 Milyen gyerekek:D -
#7571 Kell az a két gitár...KELL...MOST!! -
#7570 "Lars looks like a lesbian" :DDDD
-
#7569 Hirtelen nem tudtam milyen bbc-s videóra gondolsz, rákerestem és majdnem leestem a székről, amikor a csajt mutatták :DD