"...MASTER! MASTER!..."
  • Match
    Most őszintén, a hangosítás valami baromi szar volt (ezt azoknak akik állítják hogy hű de kurvajó volt).

Front stage középtől első mikrofon balránál voltam, vagy 6 méterre a színpadtól, iszonyat basszus (szeretem ahogy trujillo játszik, de azért ez túlzás volt), ahol meg a basszus visszafogottabb volt, ott a lábdob volt baromi erős, de ez még annyira nem is volt zavaró...koncert van, vágjon mellbe a lábdob, úgy a jó.

A front stage számomra pénzkidobás volt, de legalább ezt is kipróbáltam. Pengető, dobverő, meg hogy piával arcbadobjanak, egyáltalán nem érdekel, cserébe (lehet máshol is) annyi faszparasztot fogtam ki állandóan, hogy megértettem miért motoztak a bejáratnál, mert ha lett volna nálam valami lehet idegességembe leszúrok 1-2 ilyet, és látványosan emelkedett volna a színvonal. Továbbá hátulról állítólag normálisabban szólt, nem tudom, de hogy elől egyes részeknél 100%-osan élvezhetetlenné vált (pl helpless szóló), az tuti. Ott konkrétan senkiből nem hallottam semmit, csak hogy egy konstans hangon búg a basszus.

Amúgy jó volt a koncert, semmi különös, tényleg kicsit futószalag szerűen nyomták, de ettől még jó volt. A hangom nekem is mélyült egy oktávot :)