"...MASTER! MASTER!..."
  • Barnus
    Egyetértek. előttem is folyton kameráztak a gagyi mobillal csináltak kivetitő fotót meg videófelvételt. kurvára értelme nincs az egésznek, de azért égeti magát és felbassza az agyam, hogy ott néz csúnyán, ha hozzáér valaki. Nincs semmi bajom ezekkel az emberekkel, de az ilyen emberek miért nem ülőhelyre mennek? miért kell küzdőtéren szenvedniük?

Oh Harvestert kifelejtettem. Az a másik nagy kedvencem Bell Tolls mellett. Nagyon örültem annak is. Blackened meg már csak hab a tortán. Annyira én a Masterért nem vagyok oda. Jó szám, de ugye az is a kötelező 4-5 szám között van, én szívesen hallottam volna valami mást Master meg Sad But True helyett is, de ne legyünk telhetetlenek:)

Garuda: Szerintem kurva sokunknak nem a pénz szabott határt a FoS jegyre, hanem hogy 10 perccel a megnyitás után már nem lehetett venni. Akik itt ismerősön keresztül félretettek, vagy metclubosok, azoknak lett, többieknek nagy lutri volt, mint nekem is. főleg hogy a weboldal is szar volt és elcsiptem még fos jegyet, de mire fizetéshez elnavigáltam végre, addigra visszabaszott valami hibaüzenettel és törölte a foglalásom, addigra már csak állójegy volt, FoS sajna nem:(