"...MASTER! MASTER!..."
-
Egy rohadt nagy élmény volt az egész,azt meg már megszokott hogy úgy lesznek olyanok és olyan kritikák akik/amik porig meg szarrá azlázzák az egészet úgy ahogy az van.Indexes,Quartos,meg még a tököm tudja milyen kritikákat olvastam el,egyiknek sincs érdemi értelme,a lényeg hogy megmutassák h ők mennyire kibaszott jó szófordulatokkal tudják agyonfikázni az adott áldozatukat,és ettől nemlesz semmi értelme az egésznek,mellékesen úgy nehéz is értelmet találni neki h érteni sem értenek ahhoz amit leírnak.Nyávogás egyik alapeleme volt a hangzás fikázása...Vélemény: a dob engem is majd átszakított,kicsit baltájt álltam de eléggé elől,nekem nagyon tetszett a hangzás leszámítva néha a dobozhangot a gitárnál,meg a Helpless-Motorbreath duó nálam egy kicsit elmászott,amúgy semmi gond nemvolt,számomra tökéletes volt.Ott fogtam a fejem ordítva,mikor ezzel jönnek,hogy hiába csereberélik a hangszereiket stb...Ember?...biztos hobbiból cserélgetik,élből legalább 3 hangolást tudok mondani amiben története során alkotott a Metallica,ez nem a sörfesztivál ahol 2számközt Deep Purple jamming közbe szépen áthangolgatunk!Meg hogy már nincs bennük a régi lázadás,ugyanakkor panasz volt arra h lightos volt a fénytechnika meg a pirotechnika...ez a 2 üti egymástez ugyanolyan mint amikor a Guns n Rosest fikázták azért h a régi Reckless rockandroll után minek kell pirománia meg zongora meg minden..akkor döntsük már el mégis...meg hogy a Rammstein csak ennyi piróval áll be még a koncert kezdése előtt...más világ a kettő.Lézershowt akarunk látni vagy kibaszott Metallica koncertet?!?!Szerintem az One előtti intro is ütősre sikeredett minden tekintetben,a Jó a Rossz és a csúfnál már az ütő majd megállt bennem,akkorsem fogtam még fel hol vagyok és miért.Durván legyalázták ezt az estét,pedig szerintem hihetetlenül jó volt,baki meg mindenhol van,mindig Larssal jönnek,hogy eltolta az egészet úgy ahogy van,öregszik,azmeg hogy produkálja magát lételeme,nemértem ennek miért kellett külön hangot adni.