"...MASTER! MASTER!..."
  • Lez Lee
    #356
    Hi!

    Match: igaz, nem James játszotta a basszust, hanem Jason!
    Burtonről meg annyit, hogy csak a "To Live Is To Die" című dalt szerezte, a többit Hetfield. Az album dalszövegeinek a végén megtalálod!

    Az MTV Awardról meg annyit, hogy a jelölés is egy rang. Persze nem mindig az nyer, aki megérdemli, néha előfordul "politikai döntés" is. De isten igazából nem ezek a díjak a mérvadók, hanem a lemezeladás. A srácok már min. 60 millió eladott lemez fölött járnak!!!! Csak a "Black" album 12-szeres platina lemez (USA-ban 1 millió db-ot jelent) lett 2001-ben! És akkor még a többi sikeres lemezről még nem is beszéltünk....

    Azoknak pedig, akik fikázzák a srácokat, azt tudom mondani, hogy:
    1) Nagyon könnyű lehordani adott dolgot (nem tetszik, nem értik meg, vagy nem is akarják, stb.)!
    2) Amikor a kezembe vettem az albumot és benyomtam a centerbe, én is elszörnyülködtem (mi a jó büdös .... ez)!
    3) Aztán egyre többször hallgattam meg, a szövegeket próbáltam értelmezni, a mondanivalójának megfelelő zenei hangzás pedig egész jó lett!
    4) Ismerni kell a hátteret, milyen események voltak hatással az életükre, és mindjárt letisztul a kép!
    5) Alább már írkáltam ilyenekről, ha érdekel olvasd el frissítésként, aztán hallgasd meg még 10-szer és utána mondj véleményt!
    6) Én, mint "egyszerű polgár", a zeneszerzéshez nem igazán értek, azt hiszem nincs jogom bárki szellemi alkotását fikázni, maximum azt kinyilvánítani, hogy tetszik vagy nem és PONT.

    Mára ennyi elég lesz az okfejtésből!