"...MASTER! MASTER!..."
-
Én komolyan mondom észrevettem egy két számnál, hogy James próbál azon a hangon énekelni, amin 89-92 között tudott, és meg kell mondjam, nagyon jól. Miközben ezeket a számokat hallgattam, azt gondoltam, hogy igen, ha tartotta vagy tudta volna tartani a 89-92 közötti vokált, akkor mostanra bizony ilyen lenne, de nem rossz értelemben. Lars a dupla lábdobot pihenteti időnként, valamint mondják, hogy kiesik a ritmusból, meg pontatlan, de igazából én ezt nem veszem észre, lehet csak azért, mert nem elég edzettek hozzá a füleim, nem játszok semmilyen hangszeren. :) Lars szólóit igen gyakran átalakítja, nem azt játsza, mint ami a lemezen van, de ez már régóta így van. Számomra kicsit olyan érzés, mintha elfelejtené, hogy mit is kell játszani, és improvizál. Ha már mindenki újra leírta favoritját, nosza én is. :) Ride a legjobb számok miatt, Justice a progresszív érzés miatt. Valami rettenetesen sokat fejlődött az előző három albomhoz képest. Valamint ezen tetszik legjobban a gitár hangja. James hangja is már emlékeztet a 89-92-es vokáljára.
Koncert? 89 Seattle, 91 Moscow.
Hail Metallica!