8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#3518 Kirk-re gondoltál szólóknál ugye?:D
amimeg Lars-t illeti, hát ha folytatta volna justice-féle dobolást 90-es években is, lehet jobban menne neki mostis vagy épp rosszabbul mint most:D
sztem kezd lassan lustulni Lars vagy már nem az életcélja dobolni vagy nemtom :/
jobban szeret sztem zenét csinálni már minthogy élőben ugyanazokat dobolni.
neértsetek félre, szeressük a dán nagyszájút:D -
gyuri12 #3517 Az And Justice for All szinte már progresszív. Ezért hasonlítottam a progresszív-istenekhez.:) -
#3516 Dream Theater nem egy stílus a Metallicával.
Amúgy, sajnos azt kell hogy mondjam hiába öregszik az ember, azért ugyanúgy kéne nyomni mint anno.
Thrash metál az én műfajom. Nézzük meg a Slayert, egy időben alakult mint a Metallica, mai napig olyan Thrasht nyomatnak hogy fülem ketté áll.
Ott vannak a nagyon komoly vetélytársam pl: Megadeth, erről aki ismeri mi volt Mustain és a Metallica közt annak nem kell bemutatnom. Mai napig azon erősködik (tehát 25 év óta) hogy jobb legyen az ő együttese mint a Metallica, és emiatt rengeteget tesz. Tehát nem kéne ennyire tunyulnia a Metallicának, hiába vagyok gyerekkorom óta Metallica Fan, megvan a negatív és a pozitív véleményem is a bandáról. Még több kéne tőlük, ez az igazság. -
gyuri12 #3515 Tényleg hallottam már kiesni a ritmusból("dobolgatok",és a fülem már beállt ezekre a dolgokra). Alig hallható,és van annyi tapasztalata,hogy jól álcázza ezeket.
És Lars szerintem is felejt,mert a GH:Metallica-ban az egyik videóban ("hogyan készült" videó volt) is elfelejtette az egyik szám elejét...
Kedvenceim a Hit the Lights(mert olyannyira átadja a "rocker" érzést,hogy ejjha), a Master of Puppets(no vajon miért? azért,mert ugyanaz,mint az első,csak dupla annyi jóval,nagyobb változatossággal,és ORION,a legjobb instrumentális darabjuk,és az egyik kedvencem tőlük)
A 3. az And Justice for All lenne,de... nagyon egyhangú,és hiába akartak zeneileg nagyot alkotni,azért a Dream Theater után nem üt akkorát. Tudom,hogy előttük jelent meg. Szimplán a progresszivitás mesterei Portnoyék,nem Hetfieldék... -
#3514 Én komolyan mondom észrevettem egy két számnál, hogy James próbál azon a hangon énekelni, amin 89-92 között tudott, és meg kell mondjam, nagyon jól. Miközben ezeket a számokat hallgattam, azt gondoltam, hogy igen, ha tartotta vagy tudta volna tartani a 89-92 közötti vokált, akkor mostanra bizony ilyen lenne, de nem rossz értelemben. Lars a dupla lábdobot pihenteti időnként, valamint mondják, hogy kiesik a ritmusból, meg pontatlan, de igazából én ezt nem veszem észre, lehet csak azért, mert nem elég edzettek hozzá a füleim, nem játszok semmilyen hangszeren. :) Lars szólóit igen gyakran átalakítja, nem azt játsza, mint ami a lemezen van, de ez már régóta így van. Számomra kicsit olyan érzés, mintha elfelejtené, hogy mit is kell játszani, és improvizál. Ha már mindenki újra leírta favoritját, nosza én is. :) Ride a legjobb számok miatt, Justice a progresszív érzés miatt. Valami rettenetesen sokat fejlődött az előző három albomhoz képest. Valamint ezen tetszik legjobban a gitár hangja. James hangja is már emlékeztet a 89-92-es vokáljára.
Koncert? 89 Seattle, 91 Moscow.
Hail Metallica! -
#3513 öregedés igen nagy ellenség:D
de még legalább játszák Master of Puppets-ot és ez nekem már a mennyország. -
#3512 '92-Mexico City mindenek felett ;) -
#3511 91es Moszkvai...azért...előzenekar többek közt Pantera... :) -
#3510 Nekem az 1993-94 előtti koncertek jönnek be igazán,főleg a 89-es Seattle-i banzáj a legjobb,ott volt a legjobb a banda. -
gyuri12 #3509 Ami engem zavarni szokott,hogy nem csak Hetfield lett "gyengébb",hanem már Lars is fárad. Vagy inkább öregszik. Leginkább a Master of Puppets-nél hallatszik a dolog...:( -
#3508 Ez az új album nem a régi Metallica...Még az And Justice 4 Allt se éri el...de a Loadot eléri szintben...Az első 3 album azért volt fenomenális mert fantasztikus nyálamat csorgatom atom headbangezés drámai fokozaton, ugyanis az igazi kezdetleges ősi Thrash metál vonások vannak benne. Imádom :). Mint tudjuk a Metallica a Thrash metál egyik "alapítója, létrehozója, kreálója, felpezsdítője". ( Mötörhead segítséggel, Los Angeles nem hiába az angyalok városa :) ).
-
#3507 pont a régebbi számokat tudja jól énekelni sztem, egy jó öreg dörmögős metál hangot ad az első 3 album számaihoz élőben. Death Magnetic-ben inkább magas hangokat erőlteti és azok élőben nem mindig jönnek ki már.
Személy szerint úgy gondolom 2003 óta lett újra igazán heavy az egész koncertezés. -
#3506 Az új számokat fenomenálisan tudja énekelni,de a régebbieket már szerintem nem igazán,de ez van sajnos,senki sem tud örökké fiatal maradni...Van egy pár újabb szám,inkább azokat kellene nyomatni a koncerteken,mert azt még el tudja rendesen énekelni,a régebbieket már annyira nem kellene erőltetni.Én úgy vagyok vele hogy szinte minden számukat imádom, minden albumról van kedvencem,számomra a Ride the lightning a csúcs és az And justice for all.A többi album sem kisebb a szememben,mindegyik album jó valamiben.Az Anger sem volt annyira rossz szerintem, a címadó dal tetszik leginkább.A DM-ről pedig csak annyit tudok mondani hogy visszatért a régi, igazi Metallica! -
#3505 Kill'em all, Ride the lightning, Master of puppets. Többiből egy két szám.
Ezek a legjobb albumaik, főleg az első kettő amíg szegény Cliff élt.
St. Anger-t leszólta mindenki, mert nem pop témás, kértek sok solot Kirktől megkapták Death Magneticbe, de az ének már amit James kiad nem olyan mint régen...
Kedvenc...
valamint...
tetoválásom.
Hát ennyi. Üdv. -
gyuri12 #3504 Szia.:D -
#3503 melyik album a kedvenc vagy szám?
ja amúgy üdvözlünk -
#3502 Az egyik kedven együtesem és én nagyon szeretem a számjaikat. -
#3501 vagy gitártechnikusnak -
#3500 el kéne menni koncertes operatőrnek.
-
gyuri12 #3499 One,sok-sok évvel ezelőtt. -
#3498 Na nekem ez olyan amivel senki más nincs így,vagyis sokan nem az tuti:D:DSweet amber:Daztán alakult ki szép lassan évek alatt a Metalicska fanság:D -
#3497 Még alsó tagozatos koromban, a Creeping Death-et. -
#3496 For whom the bell tolls 3 éve. -
CUCLI #3495 sad but true (asszem). sok-sok éve... -
FrantiC8910 #3494 hááát pasz....! -
#3493 Nekem a Nothing else Matters volt az első úgy másfél két éve... -
#3492 One. Régen már leírtam egyszer. vagy 10-12 évvel ezelőtt kanadai rokon itthon volt, megy a tv-ben a One, mutatja hogy nézd Gabikám hogy rázza a haját és ő is rázta. :) -
#3491 éhes vagyok
jo kérdés amugy, sajna haláltutira nem tudnám megmondani. -
#3490 Master of Puppets, bátyám mutatta. legalábbis erre emlékszem,ezvolt '99-ben hajóltudom. -
#3489 Tehát 92 San Diego. -
#3488 thx. -
#3487 http://www.youtube.com/watch?v=yTWRsBj2OX0 -
#3486 M'talicaaa! -
#3485 jauvanakkor -
#3484 valaki mondja meg, hogy az Unforgiven-t melyik koncerten adták elő a legjobban, mert most nagyon elkezdtem vadászni rá. (ha van esetleg róla .wav vagy .mp3 vagy .flac fel is tölthetné valahova, ha nem nagy kérés...)
thx ! -
#3483 :) -
#3482 és neked több esélyed van koncertre menni-.-
-
gyuri12 #3481 Ott elvileg olcsóak a lemezek.:D -
#3480 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már angliában. -
gyuri12 #3479 Hol laksz Te?:O