"...MASTER! MASTER!..."
  • zvaragabor
    Azért a farmer/feketepóló nálam is dominál, csak akkor nem ezt az összeállítást veszem fel, amikor épp nincs tiszta. :D De farmerból is csak a klasszikus egyszínű/mintájúra gondoljatok, a mai divatfarmereket fel nem venném. Bíszt egy kicsit irigyellek faterod miatt, én faterom anno diszkózott. Nekem a metálos korszakom magamtól kellett, hogy kialakuljon. Érdekesen ment, először nem volt semmi stílus amit jobban szerettem, Kokko dzsambó, Barbie Girl, Dj Bobo, minden sláger jött, aztán egy évig rappet hallgattam(eminem), utánna kezdtem átállni a rockra, Limp Bizkit, Linkin Park, Clawfinger, Korn, majd keéményítettem, Manowar, Rhapsody, közben már jött a Moby Dick és Metallica is, aztán végül utóbbi kettő mellett Helloween, Ossian, Pantera, Slayer, Maiden, Heathen, Judas, Anthrax meg még egy rakat más. Szivesen hallgatom a Sabbathot, Dio-t, Dire Straits-ot meg a többi nagy nevet is.

Emlékszem, Metallicával először talán alsós koromban találkoztam, ment a tévében a One, és itthon voltak kanadai rokonaim, és Zsuzsa(anyum unokatesója) mutatta, hogy nézd Gabi hogy rázzák a hajukat, és akkor ő is headbangelt egyet. :D Vagyis csak rázta, nem volt az még headbangelés. :) Akkor még nem tudtam, hogy ki az a Metallica, csak úgy erre emlékszem. Metallicát először kb 5 éve kezdtem el hallgatni, tesóm haverja hozott egy cédét, és azon volt pár szám. De nem egyből álltam rá.

Sanzik persze, 20 éve valóban más volt, egy akkori 18 éves Ossianos és egy mai 18 éves Ossianos öltözködése között biztos van némi különbség.