"...MASTER! MASTER!..."
  • Dougie
    egyszer azt mondták, hogy a Justice-t mikor utoljára játszották 20 éve, az első sorban álló nézők ásítoztak, unatkoztak a több perces szóló részeknél (egyébként milyen Metallicás az, aki ásítózit a koncerten, azt elképzelni nem tudom) meg aztán a Justice albumon lévő számok nagyon összetettek, a stúdióban is több rákeveréssel kellett felvenni - ergo teljesen úgy nem tudják/nem lehet eljátszani, ahogy az albumon van
    egyébként rengeget jó számot nem játszanak (vagy csak nagyon ritkán), pl. a Masterről a Disposable Heroes-t vagy a Leper Messiah-t, de a Damage Inc.-et se szokszor hallottam élőben onnan, (én az Escape-et is hiányolom, meg persze egy csomó Kill 'Em All számot, pl. Whiplash, Phantom Lord, No Remorse, Metal Militia) továbbá a Justice-ról szinte semmit nem játszanak rendszeresen, kivéve a One-t, de ezen az albumon van legalább 6 olyan szám, amit kellene hogy játszanak rendszeresen

és azt megfigyeltétek, hogy van pár szám, amit legtöbbször nem szoktak végigjátszani, pl. régebben a Master of Puppets-t is csak a duplaszólóig játszották mindig, vagy az Am I Evil?-t is abba szokták hagyni a felénél, már ha egyáltalán játszák

egyébként régebben belinkelt valaki egy statisztikás oldalt, hogy mit hányszor játszottak élőben és utoljára hol, érdekes volt