Traktor Dj Studio 2.0
  • Bandy20
    Hi All!

Lassan két éve vezetem a traktort és arra a következtetésre jutottam, hogy jó keverő, de nem mind1 hogy milyen stílust keverünk vele! A mai dance slágerek nagyon vadak e program számára és a BPM-ek szinte kacarászva ugrálnak ( a fene a kurva annyukat), bezzeg a régi dance slágerek között akad azért megfelelő, amit szépen össze lehet keverni, a lényeg hogy olyan számokat keverjünk vele amelyek nyugodtak, erre a leg megfelelőbb stílus a light house, gondolok itt az In-Grid, Lio, stb. Olyan ász mixeket csináltam, mint állat! Na de a nagytöbség gondolom a dance stílust komálja!
    Szerintem a PC-s keverés illúzióromboló, a nagy többség akkor is SYNC PUSHER, ami nagyon gáz! De hát ha nincs pénz, akkor nincs, én valszeg jövő hónapban meg tudom venni a 2db pio 100-ast, sok évi várakozás és vegetálás után:)))
    A számítógép szerintem csak is megamixek készítésére alkalmas, ami persze nem élő, az én véleményem az hogy mindenki gyűjtsön és előbb vagy utóbb össze fog jönni a zsozsesz a cuccra!
    De ha még is akar traktorozni, azt csakis nyugis számokkal lehet! Kb ennyi lett volna!

UI: Nem akarok senkit sem lebeszélni róla, de a tények azok tények! De ha vki meg akar győzni, akkor feltölthetne mixeket, amit traktorral csinált és vagy le fog esni az állam, vagy röhögök egy jót! De szerintem......:))))

üdv: Bandy