Traktor Dj Studio 2.0
-
MoSFeT #205 A browserban minden fix sajna. A számokat sorrendját úgy tudod ABC renbe rendezni hogy ha cím szerint akarod akot a Title részre kattintasz, hogyha előadó szerint akkor az Artist -ra.
Azt hogy a # helyén a Title v. Artist legyen nem tudod megváltoztatni. Talán majd a következő verzíoban.
A számokat viszont ha nem jöttél rá úgy tudod berakni a track collection -be, hogy az explorer részben kiválasztod az mp3aidat tartalmazó mappát és felhúzod a track collection -re.
Ha nem fér el a Traktor alul akkor próbáldmeg a tálcádat 1 sorosra venni.
Azzal kapcsolatban pedig, hogy nem megy a progi nem tudom mi lehet a baja (tán az XP???). Én Win2000 -et használok SP3-mal és minden királyul megy. Azért használok Win2000 -et ha érdekel mert manapság az SP3-mal ez a legstabilabb Windows. És még jön az SP4 nemsokára. Az XP szerintem egy rakás szar, egyfajta parasztvakítás az új külsövel azonban a háttérben 6 tonna kémkedőmodult tartalmaz.
Hankártya. Nem tudom, hogy biztosan megy-e az Audigy 2 vagy az SB Live 5.1 vele, de én a jövő honapban Audigy 2 Platinum -ot fogok venni. Ha meg nem megy akkor megbuzerálom a Cubase SX -el. Igaz a prog nem arra van, de az ASIO buzerátor jó benne. Jelenleg így csináltam egyet kettő hangkártyából és faszán müxik a Traktoral.
Az MSTR gob arra való hogy a tempót a master tempóhoz szikronizálhasd. Ezt ott fenn tudod beállítani. Alapban 120 - asszem.
Remélemsokat segítetem és ha jót akarsz akkor áttérsz Win2000 -re (A Win2000 NT 5.0 az XP pedig NT 5.1)