Traktor Dj Studio 2.0
-
Hm.. nekem Mosfet ajánlotta a progit no meg a topicot..nahmármost vagy van másik topik vagy nemtom mit csináltatko eddig.. 2és fél oldal csak arrol szol honnan lehetne....
no mindegy...nekem csak demo van...éppen a harmadik helyről huzom a fullosat mert az elsőt nem lehet elindítani mert hibát okoz a második fullos ehhez képest 2 mega (??)mindegy az nem indul el mert már régebben fent volt a gépemen ehh a harmadik most jön..
a nagyon nagy baj a progival hogy full nem mi micsoda de nembaaaaaaaaaj...itt van melettem egy Behringer VMX 200 as és nem nagyon tudom használni:((((((
VTT vel müxik mint atom de a vtt néha beszarik meg elegem van az illesztgetésekből..Atomix lenne a legjobb az gyönyörűen összerakja csak valahogy nem akarja a két hangkártyát és a keverőt elfogadni, és mindenképpen egy catornán szol minden :((((((
a traktor dj igéretesnek tűnik bár néha a sync ben a sárga csikk ugy ugrálnak jobbra balra mintha megörültek volna és hiába nyomok a snycre mert felpőrgeti 2334342bpm re a zenét(!)szal nemtom.. tök nem értem a progit... ASIO val megoldottam a két hangkártyát... viszont összeilleszteni azt nemtud a progi....:( olyan lodobogás van hogy rossz hallgatni...meg hasonlok..szoval nemtom mit kérdezzek mit mondjak....problémáim: mi mi a fenéra valok..nem az effektelős részre gondolom leginkább hanem ami a sync nél van.. meg a bpm okosságok meg a loop okosságok..fulnemvágom és demobol semmmmmmmi nem derül ki minden gomb szürke lesz stb...
áhh jol néz ki a progi de egy kalap ******** igy...