AtisH#20
Szerintem nem arról van szó, hogy a többi árú tökéletes. Ott is vannak meghibásodások, de van GARANCIA is!!! Én nem hallottam olyan szoftverről, amelyre garanciát válaltak volna... (Ez lehet, hogy csak az én tudatlanságomnak köszönhető.) Vannak gagyi, no-name termékek nagyobb meghibásodási mutatóval, de ezek árai is mérsékeltek. Szerintem elég csúnya világban élnénk, ha arányaiban annyi tv szarna be vagy öltöny menne szét, mint ahogy ez a szoftvereknél előfordul. Tény, hogy bele tartozhat nyugodtan a hardver is, nem kell mindig mindent a sw-re fogni (nekem W98SE kb. 2 évig ment nagyobb gond nélkül, majd alaplap és proci csere után ua. a konfig hetente "furcsa dolgokat" produkált). Ez az egész olyan, mint a "piros" rendszerben voltak a Dacia-k. Szarul voltak összerakva és ha az tulaj nem foglalkozott vele, akkor sűrűn voltak gondjai. Ha állandóan bütykölte, akkor többé-kevésbé el tudott jutni oda, ahová akart. És az ilyen Ballmerek megpróbálják elhitetni velünk, hogy ez így természetes.
Még valami! Igenis vannak olyan progik, amelyek ua. konfigon szinte fennakadások nélkül futnak. Akkor ezek szerint ott jobb programozók vannak???