Opera
-
1. A userJS működik, miért ne működne? A kiegészítő azért jobb, mert anélkül működik HTTPS-en is, hogy jóvá kellene hagynod minden alkalommal egy köcsög popup formájában.
Ezen felül meg persze az egységsugarú userek számára bír számos előnnyel, mint next-next-finish telepíthetőség.
2. 11.10-hez már van általad is normálisnak aposztrofált (vagyis ami lassan már a gondolataidat is kitalálja, hogy mit szeretnél blokkolni
) kiegészítő AdBlock néven, csak hülyebiztos okokból 11.01-el meglátogatva az Addons Gallery-t nem látod a kiegészítőt, mivel amúgy sem működne.
ps: Én megmondtam, hogy ez lesz. Lesznek kiegészítők, aztán ha a fejlesztője úgy dönt, hogy eltűnik a halál faszára hónapokra és bugfixek, vagy új implementációk miatt nem fog már működni a régi akkor majd hogy fognak neki örülni a felhasználók és hogy fogják anyázni az Operát. Mert ahogy szoftverbugnál a Microsoft a köcsög, úgy kiegészítő vagy weboldal bugnál a böngésző a köcsög.
És azt is megmondtam, hogy a piaci részesedésük sem fog az eddigi évi 0.02%-os növekedésnél jobban nőni ennek hatására.