5774
Opera
-
janihunk #4574 Már tudom válaszoltam a blogon:D -
#4573 Nekem egyéni frissítésen van, hogy a régi féle gyorshívó legyen, így nem frissít.
A beillesztés és ugrás tökéletes. -
janihunk #4572 Am RC2 nél tartunk és a gyorshívó még mindig frissíti magát minden indításnál szinte. És a google sem az igazi a beilleszt és ugrás funkció nem működik. -
#4571 Egyébként vajon miért kék lett a keret a gyorshívón? Szerintem a piros jobban passzolna az Operához. :D -
#4570 Meglett magyaroperán is, csak én a kommentek között kerestem. :D -
#4569 Megtaláltam már lex1 honlapján a kommentek között, köszi. :) -
#4568 Legfrissebb bejegyzésnél keretezett szöveg nagy lámpával mellette? -
#4567 Ez a beágyazott videókon sztem nem működik, most is fent van egy kieg, ami a youtubeon megcsinálja, de a régi féle beágyazott videókon nem működik, ez még FF greasemonkeyban is probléma. -
#4566 Youtube Autoplay Killer többek között tudja ezt is :)
-
#4565 Hm, az extensions oldalon még mindig ugyanaz a verzió van kint, februári dátummal, a magyaroperablogon sem találtam erről semmit. Merre találom meg?:) -
#4564 Telepítési mappában nem néztem, fogalmam sincs miért. :D
Köszi szépen, akkor ráfrissítek a noadsra, bár most a fixed van fent. -
#4563 mert nem a profilmappában van: telepítési mappa/skin/standard_skin.zip
Ja, amúgy frissítették a NoAds-ot, a magyaropera blog alapján újra működik. -
#4562 Nem találtam meg a default skinnek a zip fájlját, de köszi a képet. :) -
#4561 http://my.opera.com/community/opera/speeddials/
...vagy szedd ki a skinből, sima .zip file. -
#4560 Szeretnék, de nem találom, hogy a default hátteret honnan lehet letölteni (a 11.1-ét, szürke) pedig ez jól néz ki. :) -
#4559 Használj hátteret a gyorshívóhoz . A 11. 10 RC-ben már nem átlátszó a szöveg flashben , pdf-el még lehetnek bajok , de az nálam külön programban nyílik meg ( Foxit reader) . -
#4558 Más kérdés: Nincs olyan téma, ami csak a felső részt (bookmarks bar és a címsor körüli rész) teszi átlátszóvá, a gyorshívót nem? -
#4557 Tud valaki olyan userjs-t / kieget, ami a beágyazott youtube vidiket is a legjobb minőségre teszi? -
#4556 Köszi ez az . -
lally #4555 Én, biztosan nem értem a kiadói sietség okát.
A "beépülők" suta viselkedése miatt pedig; okvetlen kívánatosnak tartanék egy 11.02-es trambulint !
-most, hogy csak a Linuxos (.deb ; .rpm; .tar.yzw) tesztjeim alapján, a 20 esetemből állíthatom; Nagyon rossznak tűnik ez az arány.
Az pedig Ziher, hogy akinek most "kiesik" majd a műve ezen _1190-es gyári bakikra visszavezethető okok miatt,
hááát: Kicsi a valószínűsége, hogy mégegyszer az életben, fejleszteni/publikálni is fog az Opera alá. -
#4554 ez lesz az talán -
#4553 Üdv !
Weblapok állandó nagyítását hol tudnám beállítani egyedi értékre ? A beállításokban 120 ill. 150 % van , nekem meg valami köztes érték lenne a legjobb . -
#4552 Akkor jól gondoltam, hogy tiltsam le https-en. -
#4551 1: -
#4550 1. Azt a https felbukkanó faszságot hol lehet kikapcsolni? Tiltsam le a userjseket https-n?
2. Tudom, fent van. :)
ps-re meg: Nem anyázom én az Operát, bassza meg a fejlesztő. :)
A userjst azért gondoltam, hogy nem megy, mert 10.63ig írta lex1 a blogján, hogy addig működik. A piaci részesedést meg egyenesen leszarom. Mindegy, jó ez így a billentyűkombinációkkal. Az a baj, hogy egyáltalán nem értek a jshez, így fogalmam sincs hogy lehetne kijavítani, vagy egyáltalán mi az, amit most a fejlesztők kivettek a támogatásból. -
#4549 1. A userJS működik, miért ne működne? A kiegészítő azért jobb, mert anélkül működik HTTPS-en is, hogy jóvá kellene hagynod minden alkalommal egy köcsög popup formájában.
Ezen felül meg persze az egységsugarú userek számára bír számos előnnyel, mint next-next-finish telepíthetőség.
2. 11.10-hez már van általad is normálisnak aposztrofált (vagyis ami lassan már a gondolataidat is kitalálja, hogy mit szeretnél blokkolni ) kiegészítő AdBlock néven, csak hülyebiztos okokból 11.01-el meglátogatva az Addons Gallery-t nem látod a kiegészítőt, mivel amúgy sem működne.
ps: Én megmondtam, hogy ez lesz. Lesznek kiegészítők, aztán ha a fejlesztője úgy dönt, hogy eltűnik a halál faszára hónapokra és bugfixek, vagy új implementációk miatt nem fog már működni a régi akkor majd hogy fognak neki örülni a felhasználók és hogy fogják anyázni az Operát. Mert ahogy szoftverbugnál a Microsoft a köcsög, úgy kiegészítő vagy weboldal bugnál a böngésző a köcsög.
És azt is megmondtam, hogy a piaci részesedésük sem fog az eddigi évi 0.02%-os növekedésnél jobban nőni ennek hatására. -
#4548 Na, csak működik. :) -
#4547 "2. Válts FF-re, vagy tanuld meg az Alt+Shift+P (beállítások), Alt+Shift+A (agresszív element blocker) és Alt+Shift+B (nth-clild-es element blocker) kombináció hármast. Amelyik számodra egyszerűbb a kettő közül."
Ismerem a billentyűkombinációkat de ettől még nem fogom tudni a listámat beimportálni és nem fogok újra beállítgatni minden szart. Remélem egyszer lesz végre egy normálisan működő reklámszűrő, addig hanyagolom az Operát. Legalább a userjs működne, de ha jól tudom az sem megy, amióta kiegek vannak. -
#4546 1. Ezek szerint (mivel láttam ott is írták páran) nem bug, hanem valami régi szar elhagyása, vagy bugfix okozta ezt a problémát.
2. Válts FF-re, vagy tanuld meg az Alt+Shift+P (beállítások), Alt+Shift+A (agresszív element blocker) és Alt+Shift+B (nth-clild-es element blocker) kombináció hármast. Amelyik számodra egyszerűbb a kettő közül.
Lex nem valószínű, hogy javítani fogja, usopion lassan fél éve, hogy valami szart javított a NoAds-ban és feltöltötte NoAds fixed néven, azóta Lex még csak nem is kommentálta az esetet, el van tűnve. -
#4545 Van adblock, ez csak az üres diveket rejtené, de engem ez is idegesít. Akkor valaki írjon be, ha már van új verziójuk, addig kénytelen vagyok visszamenni FFre. :( -
#4544 Nem működnek...
Adblock nélkül nekem meg nem böngésző a böngésző :( -
#4543 Friss install nagyjából, legalábbis a kiegek, de amint rákattintok a gombra üres a menü. -
#4542 Mennek valakinek az új 11.10 RC-n a LEX1 féle kiegek? (Noads, google-translate) -
lally #4541 Pár perccel ezelőtt jött ki az újabb, a _2079-es kiadása.
Ubuntunál már néztem, javult kicsit a helyzet, de még mindig nem az igazi:
-1; 2079-ben töröld ki előbb az összes Ext-et, sőt; Ne is vegyél fel benne újat egyelőre, mert a következő indításnál már megint engedélyezni kell őket.
-2; 1190-ben vedd fel a kívánt beépülőket.
-3; 2079-et indítva ismét, szoszo a szitu; A fordítók nem működnek, de kinn vannak legalább az ikonjaik. Az időjárási, az pl műxik. -
lally #4540
Valami hasonlóról lehetett szó a b2076-ról szóló blogban is. -
#4539 Nagyjából ránézek, de nem tartom fontosnak, nert csak beküldött szavazatok alapján osztályoz. -
#4538 Akkor a következő héten figyeld meg, hogy hányszor lesz "nemzöld" a karika, vagy egyáltalán hányszor nézel rá. Ebből fog kiderülni, hogy van-e rá szükséged. -
#4537 Az azért számít, hogy a barátom informatikus végzetségű én meg nem :) ezt a wot-ot meg úton útfélen ajálják, régen már utánna néztem. szóval végül is elfér. -
#4536 És ha azt mondom, hogy ugorj a kútba?
Inkább gondolkozz, olvass utána, hogy mi az, mit csinál, hogy működik, mit jelentenek a dolgai, mire képes. Ezután önállóan gondolkodj el azon, hogy ezekre a funkciókra neked szükséged van-e, te kihasználod-e a funkcióit. És döntsd el, hogy használod-e, vagy sem. Ne azon múljon, hogy melyik ismerősöd vagy egy ismeretlen fórumozó mire beszél rá. Próbáld meg önállóan, tudatosan. -
#4535 igen ezt nekem is mondták, hogy a veszélyes oldal se bánt elvileg, ha nem töltök le semmit csak belépek. a barátom amúfy a FF-re mondta a wot-ot. Akkor erről szedjem le, csak feleslegesen fogyaszt többet?