• Al
    #33
    "Meg a windows - os programjaimat is linux alatt forditom/futtatom. "

    Igen? Ugyan mit? Két lehetőséged van.
    1. Emulátor: azon talán a passziánsz elindul de jól lejárattad magad...
    2. Vmware: arra telepíteni kell egy teljes wint... Akkor meg miről is beszélünk?

    "nem fog acces violacioval elszalni az oprendszer"

    Ja, hogy neked elszáll? Akkor bizony el kéne gondolkozni, hogy hol a hiba, mert mifelénk (nagyvállalati környezet) nem száll el. (2k/xp,.net server)
    Ajánlanék egy két tanfolyamot amit ha jól elvégzel akkor talán túl jutsz a varázslókon is ám... :((

    " IBM, oracle is linuxra kezd eskudni, azon nem nagyvallalati alkalmazasok ? "

    Javasolnám, hogy te is és a sok linuxos is látogasson el a Transaction Processing Council (www.tpc.org) oldalára a világ legnagyobb és leg elfogadottabb nagyvállalati szerverek teljesítményét egészében mérő szervezethez és nézze meg, hogy melyek azok az operációs rendszerek amelyek "komolyak". Mint láthatjátok egyetlen linux tudot bejutni nevetséges ár/teljesítmény mutatóval. Akik még fel tudnak mutatni valamit a 2k adv. serverek és datacenter serverek mellett az a solaris és egy-két unix...

    "Es ... Lattatok mar w2k serverekbol osszeallitott furtot ? "

    Direkt járatod le magad vagy tényleg ennyire nem értesz hozzá? Szintén a tpc-t ajánlanám, hogy is alázza szét a 2k adv server fürtök a legnagyobb unixokat és sun-okat...


    "Alkalmas az a szar ugy futni, hogy nincs merevlemez a gepben"

    Szintén nagyfokú tájékozatlanságodat mutadot be.

    SAK (Server Appliance Kit) keress rá...


    "Hogy az XP egy 1.5G TB - n 512 mega ram mellett 2 perc alatt bootol ?"

    Hmm. Nekem 1.1 Celeronon nincs 50 másodperc a boot domainbe lépéssel együtt... A red hatom több mint egy percig bootol, hol lehet a hiba?

    "Peeeersze, lamer volt az user ... hogyne."

    Bizony lámer volt. Nekem 12 hónapja megy egy iis fürtöm leállítás nélkül kint a neten. Ja igen, nekem MCSE vizsgám van, talán az a baj a világgal... :))

    "Kevesebvb lamer hasznal linux - ot"

    Tévedsz. Egy darab lámer sem használ linuxot. De az átlag felhasználó sem. Ti meg örüljetek csak a rendszereteknek... Igaz, hogy nekem tizedannyi idő sem megcsinálni ugyanazt a feladatot win-en mint nektek linuxon, de nem baj. (nem file másolására kell gondolni, hanem mondjuk VPN behívó szerver kialakítása IPSEC védelemmel ezért L2TP protokollon... Nektek ez mennyi idő, egy szűz gépen?? Talán ha összehívtok minden gurut és be tudtok szerzni minden komponenst 2 nap alatt megvan, nekem mondjuk 2 óra telepítéssel konfigurálással mindennel, ha nem kapkodok... :)))