• TheZsenyka
    #26
    Persze Vik1984, duplán küldte el... hogyne... persze... mondok én valami érdekeset: Az, hogy egy konkrét hálózati kártyát nem ismert fel a Windows, kurvára nem jelent semmit. Ha képtelen voltatok hozzá szerválni egy qrva drivert, akkor Ti vagytok a legnagyobb Lamer-ek az egész világon: egyszerűbb volt telepíteni egy másik oprendszert mint elővdászni egy drivert? Gratulálok az egész délutáni szakköröd egyesített tudásához, amely ezt a megoldást hozta ki a leg optimálisabbnak. Világos! Driver not found --> Install New OS. Leborulok eme szaktudás előtt.

    M$rulet!

    Analfabéta amerikaiaknak készült a Windows? Télleg? Nem mondod? Az összes fejlesztőeszközzel együtt amit meg lehet venni rá? Neked is gratulálok. Látszik, hogy Te is csak a Sreensaver szintjéig ismered a Windowst (már ha tudod mi az). További jó munkát!

    Ami a Linux terén történik, nem más, mint szemfényvesztés, egyszerű konverzió. Nem az oprendszerért kérek egy valag pénzt, hanem a support-ért. Miért, mit gondoltatok? Hogy csupa jószívűségből találták ki a Linuxot?

    Lassan egyszerűbb elvezetni egy repülőgépet mint Linuxot használni (hatékonyan). Nehogy már visszafelé fejlődjön az automatizálás vazzeg. Talán az autokban is opcionálissá kellene tenni a biztonsági övet, hiszen mi van ha valakinek nem jön be a fekete színe (integrált Windows MiddleWare holmik)!

    É B R E S Z T Ő !

    Egy átlag Usernek pontosan hogy nem felel meg a Linux! Nehogy már a péknek azzal kelljen foglalkoznia hogy kézzel felmountolja a floppy meghajtót, mert ilyen szintig resource érzékeny a rendszer... Vazzeg... Vagy azon gondolkodjon, mire való a csak írható attribútum. Nehogy már egy usernek azzal kelljen foglalkoznia, hogy oprendszer vásárlás után fél évet annak megismerésével tölt. Abszurd. JAAAA!!! Hogy a tisztelt Linux társadalom szeretné, ha az Ő szakértőiket kérné fel a pék hogy menedzselje a gépét? Ahhhaaa.. szóval mégiscsak lóvéra utazunk... Ehhh...

    Képmutatók!