• Árnyvadász
    Szeptemberi Splinter Cell infók:

-Magasság: 1.90 cm
    -Súly: 80 Kg
    -Név: Sam
    -Név2: Fisher
    -Nézet: Hátamat nézzed!
    -Motor: Unreal2
    -Irányítás: Polipok előnyben
    -Hangok: Térhatású
    -Gépigény: Ami belefér
    -Hangulat: Ja, van az is
    -Történet: Klenszki Tamás írta
    -Mozi: Saját motorral
    -Nehézség: Közepes
    -Platform: X-BOX,PC,PS2,GBA,NOKIA GSM, Vibrátor..
    -Játékidő: 30 óra azt jóvan
    -Küldetés: Nekem 8, amúgy 9 és 1 trééhhhNING

Mit köll még tudni?

Van ez a fekete szerkós borotválatlan alvajáró fazon. Neve Halász Sámuel. Csak így? Ja. Ne bonyolítsuk. És mit tud a csávó? Lopakodni meg van mozgáskultúrája. Tényleg? Na legalább van kultúra is. Hát ja. Sötétben nem téved el. Me mé? Van nekije éjjellátója! Baglya? Áhh, ez nem a Várkráft. Hemüvegje van. Az kúl. Ja, szerintem is. De van ám hőre is érzékeny hemüveg. Nemá! De! És az mit tud? Pirosba látod a meleget. Ehhh... A meleget nem akarom látni. Zsolti épp elég a Villából. Van még valami amúgy? Hát van éppen. Fisher NSA ügynök! Tessék? Mind1, szóval nagyon titkos a srác. Meglehet, mivel eddig én sem tudtam róla. Na lépjünk tovább. Lépjünk. Kormánya tagadja, hogy létezik. Melyik? Nem a magyar. Akkor megnyugodtam.

Télleg! És milyen fegyverek vannak a játékban? Áááá azokat kiszedtük! De mé? Me minek az! Ja egyébként van fegyver. Pisztoly és egy speciális, amit a hátán hord a csávó. Tyú! És az miből van? Nem tudom, mivel csak 8 elemit végeztem, de nagyon jól néz ki. Nem sámli. Hát nem...

Szeptember lezárva. Akta becsukva. Fisher úton. Vége.