-
Tököm tele van már megint. Újra elakadtam. Vagy naggyon béna vagyok, vagy óriási BUG van a játékban! 
Mind2 lehetséges, de mind2 nagyon idegesítő!!!
CIA küldetésben vagyok.Teljesen pontosan nem tudom leírni azt, hogy hol vagyok, de megpróbálom.
Van egy olyan pályaszakasz, ahol van egy nagy iroda részleg, több irodai dolgozóval és biztonsági emberkékkel.Van itt több PC is az asztalon, de adatokat nem igazán lehet belőlük kicsalni.Egyikben van egy olyan levél, ha anyuci várja haza a gyerekét.Namost én itt mindenkit kinyírtam, elkábítottam, stb. Fegyver már nálam van.Mentem tovább egyenesen.Elérkezik az ember egy olyan hall-ba, ahol van egy lépcső felfelé mind2 oldalán 2 EXIT ajtó, ami nem nyílik.Ill. van még itt asszem 4db lift is, amik nem működnek, tehát egyenes lehet tovább menni a hall-on.Innen lefelé visz egy lépcső, ami elér egy fordulóhoz, ahol van egy számszáras ajtó, aminek ilyenkor még nem tudom a kódját, tehát galopp vissza. Visszamegyek egészen a nagy iroda helyiségig, ahol bemegyek a vele szemben található 2 db WC egyikébe, ahol van egy egészségcsomag is.Kijövök, akkor veszem észre, hogy a WC oldalon van egy ajtó, ami kékesen világít, ezt először észre sem vettem. Közelítek felé és magától kinyílik.Ez egy kettős ajtó, középen ilyen kékes színnel. Átjutva rajta egy-egy ajtó balról, jobbról. Jobbra még nem tudok bemenni (mind2 számzáras), balra pedig ögen és bejutok a szerver szobába. (gondolom én) Van itt kettő tag (munkások) ezeket ártalmatlanná teszem és a gépről kapok egy infót, hogy keressem meg Dauthery(?) sz.gépét.Innen van egy ajtó amin ki lehet menni, át egy másik terembe, onnan felvisz egy lépcső és újra kiérek a balra-jobbra nyíló ajtók előterébe.Szal csak egy út van előttem, újra át a nagy kékségen. Gondolnám én
, de nem ez törpénik. A kettő ajtó minden gond nélkül nyílik, de ahogy kilépeknék a folyósóra GAME OVER, túl hangos vagyok. Bármennyire is próbálok lopakodni,sehol nem látok egy kamerát, ... ez nem is csoda, ui. itt már 1x jártam és akkor semmi probléma nem volt. Én azt gyanítom, hogy amit meg kellene találni sz.gépet az pont a velem szemben lévő irodák egyik gépe lenne, ahol én már jártam és mér senki sem él.Ezért alhidal a game. Ha ez így van, akkor ez brutál BUG
Ha viszont nem így van és v.ki tudja esetleg a megoldást a problémára (érti a fenti sorokat) az plíííz írja már meg, hogy mit kellene csinálni ???

Lényeg, hogy csak a két kékes részt tartalmazó ajtó a kijáratom, sehol máshol nem tudok kijönni.
Mentésem meg ticcsen, csak talán a küldetés legelejéről, utána csak gyorsmentéseket alkalmaztam.