• Árnyvadász
    Igen, ezt már én és olvastam még tegnap a PCDOME oldalán... Optimalizálják, hogy gyengébb gépeken is fusson jól. Vagy legalább is tűrhetően. Amúgy meg minden platformra megjelenik! Még GBA-ra is. Nem semmi.

Egy valami kimaradt ami most jutott az eszembe. Ezt most nem tudom, hogy ez megírt dolog, vagy csak véletlen volt, de ez valami elképesztő, ha erre tényleg odafigyeltek és beprogramozták az AI-ba. És erre van esély, mivel az eddigiek alapján ez az AI fergeteges, ahogy már lentebb írtam. Nos miről is van szó? Ime:

Adott egy szoba, ahol tök sötét van. Gondoskodtam róla, hogy így legyen. Kilőttem pár lámpát. Az őr bejött és keresett. Kb. 5-6 méterre lehetett tőlem a szoba másik oldalában. Én ugye láttam őt, mivel rajtam volt az infra. Gondoltam felkapcsolom a villanyt. Megtettem. ÉS KÉSZ! Az őr csak jó 5 másodperc múlva vette észre, hogy a szobában vagyok és akkor kezdett el támadni, pedig szemtől szembe álltam vele. Mit is jelent ez? Ha ugye sötét van és hirtelen világosság lesz, akkor a szemünk elvakul egy időre... Namármost ha ez tényleg emiatt volt akkor az AI egy isten. Szóval ennyire királyul meg van írva és ez a mai játékok AI-át úgy veri, mint a szart. És remélem emiatt volt. Mivel ezt csak egyszer próbáltam, de ma otthon még kipróbálom ötször-hatszor. És ha ez így lesz, akkor ez bizony tényleg az AI műve. És akkor (de már most is) a NOLF meg a Thief (köztudottan a legjobb AI-jú játékok, de akár a Flashpoint stb...) mind mehetnek kocsikázni.... De majd mindenki próbálja ki maga, hogy ha csinál valamit, milyen következménye lesz és meglátja miről beszélek.