• Árnyvadász
    Egyébként az egészben az a legpoénosabb, hogy abszolult ráuntam az FPS-ekre és a Jedi óta egyetlen egyet játszottam végig, azt is az egyik barátom miatt. Elhozta a Nightfire-t. Feltettük a gépre és akkor már úgy voltam vele, na jó végigviszem. Végül is tetszett, jó volt, de ennyi. Nem egy nagy szám. A Splintert meg láttam képeken, de egyáltalán nem érdekelt. Úgy voltam vele, majd a DOOM-ot végigviszem aztán ennyit az FPS-ekről. Unreal II, Raven Shield, Vietcong stb... mind nagy nevek nem hoznak lázba már. Stratégia sokkal jobban bejön. Erre itt a Cell és mindent megváltoztat. Igaz ez nem teljesen FPS, de szerintem tök ugyanolyan, mint egy FPS. Egy kategória, mégha külső a nézet. A Hitman az már más... De valahogy ez a Cell jobban az FPS irányába húz, mint a nézdahátam játékok. Zseniális kamerakezelése miatt. És ez azt mutatja, hogy tényleg jó (nagyon) játék, hiszen én mint megfásult unalmasabbnál és rókabőrösebbnél rókabörösebb FPS-eket nyúzó embernek kinyitotta a szemét és bebízonyította, hogy igen, lehet még az FPS iparban igényes munkát csinálni. A példa rá ez a program. Ezt kihagyni tényleg igazi vétek lenne. No majd februárban átváltozom Sam Fishernek... Addig lesz egy Unreal2 is, tehát érdekes heteknek nézünk elébe. Kiváncsi leszek melyik fog nagyobb port kavarni.