• Hoz_Hun
    Na Lézer Mic: a liftes bugot (akinél fellép) állitolag (hivatalosan ezt írják) az 1.1 patch javítja. Ahogy én ott megcsináltam: kilépve az ajtón, még a beszéd alatt elrohantam jobbra a zöldes füre majdnem az útig, de még a föveny mögött. Az ajtón már úgy léptem ki, hogy a lézerMic volt kilyelölve. Legugoltam, a használgombal üzembe helyeztem a micet. Ráirányítottam a liftre és amikor piros a közepe alövés gombot nyomva(!!) tartva lassan végigkövettem a liftett egészen addig amíg oldalt nem villog a kis célkereszt, hogy a feladatott teljesítettük(akkor kijön pár őr, de eddig azok nem voltak szóval lehet pontos pozícióba rohangálni).
    A másiodik Mic használatnál is van bug pár embernél, és azon nem javít a patch. Egyébként ott is a lehető legközelebb kell lenni az épülethez, de még sötétben a füvön gugolva (ha a kutya zavar lőd le, de a sötétben). Ha megvan ne mozduljunk el mert utánna közvetlenül a kocsit is le kell halgatni. ha tényleg olyan közel voltunk az épülthez, de azért jó rálátással akkor itt a kocsihoz pláne jó közel vagyunk.
    Szóval hajrá!